Baby girl fashion: max & match | UrbanMoms.nl

BABY GIRL FASHION: MIX & MATCH door Elise

Terwijl ik dit schrijf lig ik heerlijk in het zonnetje aan de rand van het zwembad, de zomer is nog in volle gang maar toch hangen de eerste herfst/ winter collecties al in de winkels. Ook ik heb niet stil gezeten en heb al wat winkel bezoekjes gebracht waar ik zoal deze items heb weten te scoren!

Ik vind het altijd fijn om een aantal basics in de kast te hebben, dat doe ik voor mezelf maar ook voor Fiene. Zo ben ik dol op vestjes. Ze zijn allereerst handig, wanneer het toch wat warmer is, kan het gemakkelijk uit maar ook weer aan en je kan vestjes op veel verschillende manieren combineren, waardoor hetzelfde vestje elke keer anders gedragen kan worden.
Baby girl fashion: max & match | UrbanMoms.nl
Bij de Zara heb ik dit bordeaux- paars kleurige vestje gekocht voor Fiene. De kleur vind ik prachtig voor het najaar/winter en ik denk dat het bij haar huid en haar kleur heel mooi staat. Leuk te combineren met dit broekje en spijkerblouse (Zara). Ook de spijkerblouse is zo’n basic die op veel verschillende manieren te combineren is. Dezelfde spijkerblouse heb ik gecombineerd met een imitatiebond vestje van Noppies, die overigens ook makkelijk te combineren is met bijvoorbeeld dit broekje van de Zara.
Baby girl fashion: max & match | UrbanMoms.nl
De onesies blijf ik ook leuk vinden, stoer en ze zitten ook nog eens heel comfortabel. Het oud roze pakje is van Gray Label, een minimalistisch merkje die gebruik maken van ecologisch katoen.
Het Bordeaux kleurige pakje is van de Zara waar natuurlijk een grote glimlach bij hoort! :-)

Baby girl fashion: max & match | UrbanMoms.nl

(Visited 1.825 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *