BangBang Copenhagen | UrbanMoms.nl

DE HELE WERELD IS EEN CIRCUS VOLGENS BANGBANG COPENHAGEN

Snorren, wij houden van deze trend en zijn ze nog lang niet zat. Op pyjama’s, shirts en truien, overal zie je ze terug in de huidige kindermode. Het licht excentrieke merk BangBang Copenhagen geeft haar eigen draai aan het verwerken van de moustache in hun ontwerpen. ‘De hele wereld is een circus’ vinden de designers van BangBang. Zij combineren high-fashion, de vouw techniek origami en urban streetwear. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt. De longsleeve die Flint aan heeft, heb ik in januari al op de beurs in Parijs gespot en is nu te koop bij de baby- en kinderwinkel Broer & Zus!
De stof is heerlijk zacht en het shirt kan door zowel boys als girls gedragen worden. Ik heb hem gecombineerd met een zwarte jeans van Mini Rodini en Etnies sneakers. Get inspired!

BangBang Copenhagen | UrbanMoms.nl

BangBang Copenhagen | UrbanMoms.nl

BangBang Copenhagen | UrbanMoms.nl
BangBang Copenhagen is verkrijgbaar bij baby- en kinderwinkel Broer & Zus.

(Visited 143 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *