Bear & Mees SS19 | UrbanMoms.nl

Bear & Mees: kwalitatief én betaalbaar kinderschoenenmerk

New kid in town: kinderschoenenmerk Bear & Mees. Een maand geleden gelanceerd en wij zijn fan! Eindelijk kwalitatieve, betaalbare én leuk uitziende schoenen (ook met tijger, zebra en panter print) voor kids van 3-9 jaar, waar geen dierlijke producten aan te pas komen. Van binnen zijn ze van badstof, zodat de kids geen sokken aan hoeven trekken. Mooi toch!

Wat nog het allermooiste is, is dat Bear & Mees een deel van de opbrengst van deze haaienschoen doneert aan No Wildlife Crime; de stichting van Freek Vonk. Specifiek aan het project Stichting Shark Stewards.

Bear&Mees_SharkFishesSneakerSS19 | UrbanMoms.nl

#haaitjevoorkarweitje

Ook kids kunnen geld inzamelen voor dit doel via #haaitjevoorkarweitje. Bear & Mees wil kinderen activeren en motiveren om een bijdrage te leveren aan deze stichting. Dit kunnen ze doen door karweitjes te doen in- of rondom het huis, zoals cupcakes verkopen, lege PET-flessen inruilen of een sponsorloop te houden op school. Bear & Mees vraagt aan alle kinderen om de inzamelacties te delen op social media om zo ook anderen te inspireren. Dit kunnen ze doen door de hashtag #haaitjevoorkarweitje te gebruiken en Bear & Mees en NWC hierin te taggen.

NWC Bear & Mees #haaitjevoorkarweitje | UrbanMoms.nlShark Stewards

Met het ingezamelde geld zal NWC de stichting Shark Stewards sponsoren met hun strijd voor het behoud van haaien op het eiland Lombok in Indonesië. Samen met Shark Stewards kan NWC ervoor zorgen voor het behoud van o.a. Bali kathaaien, witgestippelde bamboehaaien en witpuntrifhaaien. Voor iedere €100 euro die wordt gehaald adopteren Bear & Mees en NWC samen 1 haai om ze te beschermen tegen stroperij.

Over Bear & Mees

Bear & Mees is bedacht en opgezet door Ellen Rijntjes. Zij heeft hiervoor jarenlang de schoenenlijn van Fabienne Chapot ontworpen, geproduceerd en verkocht.
Ze is begonnen met het label vanuit een frustratie dat de spoeling van kwalitatieve, betaalbare én ook nog eens leuk uitziende kinderschoenen met een verrassend design heel dun is. De schoenen worden met de hand in Portugal gemaakt en kosten €59,00. Bekijk hier de hele kinderschoenen collectie.

(Visited 740 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *