Blogstreet en Studio Linda Franse voor Zwitsal | UrbanMoms.nl

BEHIND THE SCENES: ZWITSAL FOTOSHOOT

Zoals jullie misschien al gezien hebben via Instagram of Stories heeft Blogstreet, samen met SLF | Studio Linda Franse, onlangs een fotoshoot gedaan voor Zwitsal. Op UrbanMoms nemen wij jullie mee voor een kijkje achter de schermen.

Rise and shine

Voor het team begint zo’n shootdag lekker vroeg. Om 7.00 uur staan we al op locatie. Alle styling spullen die we hebben verzameld voor de fotoshoot moeten naar binnen gebracht worden. Na een half uurtje sjouwen, is het tijd voor koffie en het doorspreken van de dag.

Blogstreet en Studio Linda Franse voor Zwitsal | UrbanMoms.nl

Doorspreken draaiboek

Tijdens de koffie nemen we met het team het draaiboek door. Op zo’n dag kunnen we niet zonder. Wij moeten namelijk goed in de gaten houden, wat wanneer op de foto gezet moet worden, in welke setting en met welk gezin. Met het hele team nemen we het draaiboek door en prepareren we de eerste beelden. Nu is het wachten op het eerste gezin.

Welkom!

Elke 2 uur arriveert er een nieuw gezin. Zij worden ontvangen door ons team en mogen daarna door naar de stylist voor een kledingsetje en naar de visagist voor haar en make-up.

Blogstreet en Studio Linda Franse voor Zwitsal | UrbanMoms.nl

Shooting time

De hele dag is het een gezellige drukte van mensen; gezinnen die in en uit lopen, de fotograaf die mooie plaatjes maakt, een art director die zorgt dat de juiste plaatjes worden geschoten, de stylist die checkt of alle kleding en accessoires wel goed zitten/liggen en de visagist die de make-up van de papa’s en mama’s bijwerkt.

Blogstreet en Studio Linda Franse voor Zwitsal | UrbanMoms.nl

Kindjes laten zich niet regisseren

Het loopt niet altijd zoals je van te voren gepland hebt, dat weten we inmiddels uit ervaring. Zeker met kindjes. Het kan zijn dat een baby-tje moet eten terwijl wij een setting klaar hebben staan om te shooten. Gelukkig zijn we daar met elkaar goed op ingespeeld en kunnen we de kindjes op zo’n dag alle ruimte geven. En zijn ze moe? Juist goed! Want dat beeld moeten we ook nog schieten ;)

Blogstreet en Studio Linda Franse voor Zwitsal | UrbanMoms.nl

Allemaal echte gezinnen

We schieten in totaal 4 dagen voor Zwitsal en hebben uiteindelijk 20 verschillende gezinnen op de foto gezet. Allemaal echte gezinnen. Dit vinden wij en Zwitsal erg belangrijk. Want dit zie je uiteindelijk terug in de beelden. Niets is in scene gezet (een slapende baby kan je écht niet faken) en we hebben de momenten geschoten zoals ze zich voordeden. Oké, soms met wat extra entertainment ;)

Blogstreet en Studio Linda Franse voor Zwitsal | UrbanMoms.nl

Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? De foto’s zijn inmiddels te bewonderen op Zwitsal.nl. Neem dus snel een kijkje!

Special thanks to

HAY, Dille & Kamille, Carhartt, Daily Paper en Stüssy via Public_, Coco-mat Rotterdam, Prénatal, Lodger, Pomme de Jus, Lennebelle, ByAlex Playmats en Pantoufle design voor jullie medewerking aan deze fotoshoot.
&
Zwitsal, Blogstreet, SLF | Studio Linda Franse, Greetje, Lotte, Nadia, Lucia, byHeidigita voor de ‘behind the scenes’ beelden en alle gezinnen die aan de shoot hebben meegewerkt!

(Visited 158 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *