Lombardia Antwerpen | UrbanMoms.nl

BIOLOGISCH EN VEGETARISCH ETEN BIJ LOMBARDIA IN ANTWERPEN door Anais

Ik ben altijd al heel erg fan geweest van bio ingrediënten, en zeker nu als moeder wil je altijd extra zeker zijn dat die kleine uk alleen maar de beste voedingsstoffen binnenkrijgt. Lombardia helpt daar een handje in mee en steekt er met kop en schouders bovenuit als het gaat om biologisch en vegetarisch eten!

Gelegen in het hartje van Antwerpen in het oudere stadsgedeelte is het er altijd heerlijk vertoeven, zeker bij mooi weer!

Biologisch, vegetarisch, lactose- & glutenvrij eten

Lombardia opende haar deuren in 1972 en was de allereerste natuurvoedingswinkel van de stad. Het is pas later dat het bio restaurant geopend werd.
Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een internationaal gekend biologische en vegetarische eetplek, waar er steeds rijkelijk geëxperimenteerd wordt met nieuwe smaken en natuurlijke voeding.

Je kan hier zowel voor ontbijt als lunch terecht, maar het is ook de plek bij uitstek voor lactosevrije & glutenvrije producten. Alleen de menukaart spreekt al tot de verbeelding!

GingerLove

De echte musthave bij Lombardia is de gemberthee. Leuk weetje hierover is dat in 2006 een artikel verscheen in The Wall Street Journal over de Antwerpse gemberthee. De reacties op dit artikel waren niet te overzien en even later stond er een Amerikaanse talentscout bij hen op de stoep.
De gekende gemberthee heeft het zelfs bijna gehaald tot op de kaart van Starbucks! Helaas werden deze plannen gestaakt, maar is de gemberthee -omgedoopt tot GingerLove- gelukkig over heel België gekend geraakt. Enjoy!

Lombardia Antwerpen | UrbanMoms.nl

Lombardia Antwerpen | UrbanMoms.nl

(Visited 250 times, 1 visits today)
About the author
Anaïs is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *