Future is ours SS16 | UrbanMoms.nl

BOYS BOYS BOYS: THE FUTURE IS OURS!

Zijn jullie ook al druk bezig met het uitpluizen van de kledingkasten om deze lente/zomer klaar te maken? Al is het maar om in de sfeer te komen… Het is namelijk nog maar zo’n 3 weken tot het officieel lente is, yay!

Een origineel en bijzonder merk voor jongens is The Future is Ours. Super stoere en gave kleding voor jongens waar we al eens eerder over schreven. De SS16 collectie ligt inmiddels in de winkels en is zeker het bekijken waard! Het blijft soms lastig om leuke dingen te vinden voor de jongens waar niet het hele schoolplein in loopt.

Future is ours SS16 | UrbanMoms.nl

De gave prints zijn net weer even anders en dat maakt een item een mooie toevoeging aan de kledingkast. Mijn jongens waren in ieder geval razend enthousiast. Ik dacht dat ze zouden kiezen voor een trui met coole haaien en vissen -vond ik namelijk nogal gaaf- maar ze kozen voor fleurige versies. Helemaal on-trend, die boys van mij ;-)

Future is Ours|UrbanMoms.nl

De stof van het t-shirt van Piet (links) is heerlijk zacht en de trui van Tycho (rechts) heeft een mooie fitting. Let wel even goed op de maten. Mijn advies is een wat grotere maat nemen, want ze vallen wat kleiner vond ik.

Bekijk hier voor de gehele collectie!

(Visited 586 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *