Bricks on the wall_3 | UrbanMoms.nl

Kinderkamer idee: Lego aan de muur!

Lego is misschien wel het bekendste en coolste speelgoed ever en waar kan je jouw iconische verzameling nu een beter plekje geven dan aan de muur?

Lego schilderij

Al sinds de eerste productie in 1949 is Lego een begrip in menig huishouden. Terwijl wij vroeger zelf aan de slag gingen met de kleurrijke stenen en figuren, zijn het nu onze kinderen die speelhoek, kinderkamer, keuken en woonkamer volbouwen met de plastic stenen van het Deense bedrijf. Onlangs ontdekte wij een manier om dit iconische speelgoed op een meer eervolle manier op te bergen, dan in een lego doos: namelijk aan de muur!

Bricks on the wall_2 | UrbanMoms.nl

Only superheroes aloud!

Op de houten borden van Bricks on the Wall kunnen meisjes en jongens hun mooiste Lego poppetjes een unieke plek geven. Er is voor iedereen een plaatsje, al kan de trotse eigenaar zelf bepalen wie naast wie komt te staan. Zo kan je zelf besluiten of het een kleurrijke mix wordt of dat het bord bijvoorbeeld alleen geschikt is voor superhelden, soldaten, piraten of prinsessen. Elke dag, week of maand wisselen en steeds weer een ander groepje in de spotlight zetten is natuurlijk ook een optie.

Custom made by… you!

De borden zijn handgemaakt van hout en helemaal leuk aan de muur of neergezet op een kast of bureau in een kinderkamer of speelhoek. De manier waarop je deze borden inricht, is elke keer weer uniek en dus creëer je als het ware je eigen pronkstuk.

Bricks on the wall_4 | UrbanMoms.nl

Vele mogelijkheden

Het design is bedacht en gemaakt als een experiment, maar inmiddels is Bricks on the Wall uitgegroeid tot een heus bedrijf. De borden zijn verkrijgbaar in 3 formaten. De kleinste, vierkanten variant biedt plaats aan 9 verschilleden figuren. De grootste aan maar liefst 36. Verder is er een optie om het bord voor de helft te laten verven in een kleur naar keuze. Er zijn 6 verschillende basis ‘dip kleuren’, maar ook maatwerk is een optie. Speciale wensen kunnen worden doorgegeven!
Bekijk alle mogelijkheden op bricksonthewall.nl

(Visited 3.812 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *