Summer collection Molo: fun & colorful | UrbanMoms.nl

BROOKLYN IN DE VROLIJKE EN KLEURRIJKE COLLECTIE VAN MOLO

Eén van de eerste merken die Flint droeg toen hij nog een baby was, was Molo! Een super zachte en schattige baggypants met hun welbekende sterrenprint. Je snapt dat ik een zwak heb voor dit merk. Inmiddels is hun nieuwe zomercollectie uitgeleverd en kregen wij van hen twee mooie sets opgestuurd.
In de collectie van Molo zie je geen ingewikkelde items terug. Simpel en comfortabel, maar met veel verschillende prints en kleur. Er zijn items met 3D effect, grafische prints en diverse kleurcombinaties. Wij houden van de sportieve ‘high school look’ (varsity trend) met een urban twist, die je nu terug ziet in de collectie.
Brooklyn draagt hieronder twee verschillende Molo sets. De eerste set is een combinatie van een denim blouse met subtiele sterren, een donker blauw sterren t-shirt en een knal groene sweat pants. De details op deze relatief simpele broek (blauwe ritsen & stiksels bij het kruis en op de broekspijpen), maakt de broek juist weer bijzonder.

Summer collection Molo: fun & colorful | UrbanMoms.nl

Summer collection Molo: fun & colorful | UrbanMoms.nl

De tweede set die Brooklyn aan heeft, is een combinatie van een chino (in de trend kleur oker), met een bijpassend shirt met uitgesproken kever print. Een leuk detail is hierbij dat de print niet helemaal doorloopt naar de achterkant. Leuk vind ik dat. Combineer deze look met een paar coole sneakers en een baseball jasje en je look is compleet!

Summer collection Molo: fun & colorful | UrbanMoms.nl

Summer collection Molo: fun & colorful | UrbanMoms.nl

Summer collection Molo: fun & colorful | UrbanMoms.nlNieuwsgierig geworden naar alle items uit de collectie? Bekijk dan hier de Molo catalogus voor alle items! En op de website van Molo vind je nog meer inspirerende looks. Get inspired!

(Visited 109 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *