CamCamdk|UrbanMoms.nl

CAMCAM: TIJDLOOS, ROMANTISCH EN STIJLVOL

Wij kwam het merk CamCam tegen op Playtime Paris, maar schreven niet eerder over ze. Wat een fijne stoffen, mooie rustige designs en fijne producten.

Zoals ze zelf zeggen: geïnspireerd door Japans design, Franse verfijning en het Scandinavische minimalistische. Veel van wat uit Scandinavië komt, bevalt ons goed en daarom laten we jullie graag het één en ander zien.

CamCamdk|UrbanMoms.nl

De productlijn bestaat uit items voor zowel kinderen als volwassenen (beddengoed, voedingskussens) en is allemaal gemaakt van organisch katoen en alleen op natuurlijk wijze gekleurd, wat betekent dat er geen enkele giftige stoffen aan te pas komen!

Eind deze zomer zijn ze met een pyjamalijn gekomen, super lekkere stofjes en zachte kleuren.

 

CamCamdk|UrbanMoms.nl

CamCamdk|UrbanMoms.nl

Verder zijn wij heel enthousiast over de dekbedovertrekken en te gezellige mobiles voor boven een wiegje bijvoorbeeld.

Of wat vinden jullie van de spenenclip, altijd handig en een leuk kraamcadeau samen met een mooi speelkleed of slabbetje? Er is genoeg moois te vinden op de website . Get inspired!

 

CamCamdk|UrbanMoms.nl

 

(Visited 505 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *