Fiene camel maillot Bobo Choses | UrbanMoms.nl

CAMEL: DE KLEUR VOOR DIT NAJAAR door Elise

Voor mij is de camel, cognac kleur absoluut de favoriete kleur voor dit najaar. Deze bruin tint is een goeie basiskleur waardoor je het eindeloos kunt combineren. Persoonlijk combineer ik graag met zwart – wit. Ik heb wat van mijn camel favo’s op een rijtje gezet!

Op de foto heeft Fiene een camel kleurig maillootje aan met wolkjes van het Spaanse merk Bobo Choses. Stad en land heb ik vooraf moeten zoeken, maar gelukkig heb ik er nog één weten te bemachtigen. Op de foto heb ik het maillootje gecombineerd met een longsleeve van CarlijnQ, die ik wat groter heb gekocht waardoor die net wat langer valt.

Fiene camel maillot Bobo Choses | UrbanMoms.nl

Hetzelfde maillootje heb ik gecombineerd met een zwart – wit ruitjes jurkje van de Zara. Op deze manier wordt de outfit net wat schattiger en girly. De camel kleurige booties van Mockies maken de outfit af, deze kunnen echt overal bij.

Het gestreepte broekje van Mingo kids is ook zo’n goeie basis, easy to mix! Zowel voor de boys als voor de girls is het broekje geschikt. Op het broekje zijn kniestukjes genaaid, een klein detail maar daardoor toch net even anders. De camel kleurige trui met het konijntje van Bobo Choses combineer ik graag met het broekje, maar ook de trui kan weer met het maillootje gecombineerd worden. Ook deze trui heb ik wat aan de ruime kant gekocht, zodat ook die wat oversized is. Get inspired!

Fiene camel maillot Bobo Choses | UrbanMoms.nl

(Visited 2.244 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *