DIY Monkies shoes | UrbanMoms.nl

CUSTOMIZE JE EIGEN SCHOENEN MET MONKIES SHOES

Tijdens ons 1-jarig bestaan in augustus, mocht UrbanMoms.nl namens Monkies shoes een paar DIY sneakers weggeven. Maar als verrassing kreeg ik ook een paar voor Flint thuis gestuurd. Tijd om deze coole schoenen zelf te testen!

Monkies shoes zijn geen gewone sneakers, maar schoenen waar je op kunt kleuren! Een super leuke activiteit voor tijdens het laatste weekend van de Herfstvakantie :). En het mooie is dat je elke keer weer opnieuw een ontwerp kunt maken. Je veegt je kunstwerk gemakkelijk uit met het bijgevoegde sponsje en je begint gewoon opnieuw.

Ik ontving de ‘Super Heroes’ uitvoering die Monkies shoes maakte i.s.m. Daddy Coool. Zelf was ik verrast hoe de schoenen werden geleverd en de goede kwaliteit ervan. Toen ik de mooi vormgegeven schoenendoos open maakte, kwam daar wel eerst een flinke plastic walm uit omdat het bovenste laagje van de schoenen van plastic is gemaakt om op te kunnen kleuren. Maar die geur vervliegt snel. De stiften en het sponsje zitten verpakt in een zakje om alles goed bij elkaar te houden. En alles is van goede kwaliteit; een mooie schoen en ook de stiften zijn van goede kwaliteit.

De Monkies shoes zijn beschikbaar vanaf maat 28 en lopen door tot 37/38. Je kunt dus voor jezelf ook een paar aanschaffen! :) Voor €59 (inclusief verzendkosten) heb je al zo’n uniek paar in huis. Kijk maar eens op de website van Monkies shoes! Get inspired!

DIY Monkies shoes | UrbanMoms.nl

DIY Monkies shoes | UrbanMoms.nl

DIY Monkies shoes | UrbanMoms.nl

(Visited 573 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *