DATE NIGHT: RESTAURANT DE JONG een culinair hoogstandje in Rotterdam

Date night of een andere bijzondere gelegenheid? Ga dan eens naar restaurant De Jong in Rotterdam Noord. Ik heb er al een aantal keer mogen eten en het is elke keer weer een feest op je bord! Je vind restaurant De Jong in de Mini Mall, ook wel de Hofbogen genoemd, vlakbij het Hofplein en het stadscentrum. Chefkok Jim de Jong (inmiddels een bekende NL-er in heel Rotterdam) kookte eerder bij restaurant De Jonge de Jong op Katendrecht en liep stage bij Gordon Ramsay in Londen!

De gerechten zijn een waar kunstwerk op je bord. Jim en zijn team werken met het beste wat de natuur te bieden heeft: seizoensgroenten, bloemen en kruiden (uit eigen moestuin). Ze bieden iedere week een ander menu aan waarbij gekozen kan worden uit een groente- of een vlees/vismenu voor €40,00. De wijnen worden geleverd door Lammert Wiegmink van Wijnhaven Wijnimport in Rotterdam. Restaurant De Jong is een absolute aanrader voor een date night of een avondje uit met je vriendinnen! Get inspired!

Restaurant De Jong
010 465 7955

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag van 18.00 – 23.00 uur

Bijzonderheden:
Er is plaats voor 40 gasten
Reserveren wordt op prijs gesteld
Parkeren kan aan de straat (betaald)

Credits header photo: Facebook Restaurant De Jong.

Restaurant De Jong voorgerecht | UrbanMoms.nl

Restaurant De Jong hoofdgerecht | UrbanMoms.nl

Restaurant De Jong nagerecht | UrbanMoms.nl

Restaurant De Jong | UrbanMoms.nl

(Visited 541 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *