DE BAKKERSWINKEL: HEERLIJK LUNCHEN IN EEN SLOOPHOUT INTERIEUR VAN PIET HEIN EEK | UrbanMoms.nl

DE BAKKERSWINKEL: HEERLIJK LUNCHEN IN EEN PIET HEIN EEK INTERIEUR

Een leuke hotspot om te lunchen, is de Bakkerswinkel. Afgelopen jaar is de tweede vestiging geopend in Rotterdam Kralingen, maar voor een lunch in de zon is het terras van de Bakkerswinkel aan de Schiedamse Vest ideaal. En als je geluk hebt, komt de geur van de heerlijke taarten in de oven je al tegemoet!

Een interieur van sloophout

De Bakkerswinkel in het centrum is te vinden in de zijstraat van de levendige Witte de With. Bij het binnenstappen kun je haast niet om het sloophout heen. Het interieur is namelijk ontworpen door Piet Hein Eek, die bekend staat om zijn designs van sloophout.
De menukaart is geschilderd op een groot bord aan de muur en als je doorloopt naar achteren kom je bij de openslaande deuren naar de kleine stadstuin.

Homemade taarten, chutney’s en jam

Er staat zoveel lekkers op de kaart, dat er voor iedereen wel iets bij zit. Ideaal voor als je met de kids gaat lunchen! Je kunt er terecht voor de lekkerste carrotcake, walnootcarameltaart en cheesecake met frambozen, maar ook voor lekker brood met chutney’s en pesto’s. En het leuke is dat de Bakkerswinkel alles (behalve het brood) zelf maakt.

Mocht je geen tijd hebben voor een lunch op het terras, dan kun je ook al het lekkers van de kaart mee naar huis nemen!

Je vindt de Bakkerswinkel in het Centrum aan de Schiedamse Vest 99a in Rotterdam. In Kralingen aan Oostplein 223a. Ook is de Bakkerswinkel te vinden in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

DE BAKKERSWINKEL: HEERLIJK LUNCHEN IN EEN SLOOPHOUT INTERIEUR VAN PIET HEIN EEK | UrbanMoms.nl

DE BAKKERSWINKEL: HEERLIJK LUNCHEN IN EEN SLOOPHOUT INTERIEUR VAN PIET HEIN EEK | UrbanMoms.nl

(Visited 487 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *