DE BEACH WARRIORS POP UP TENT VAN SCOTCH & SODA | UrbanMoms.nl

DE BEACH WARRIORS POP-UP VAN SCOTCH & SODA

Afgelopen week hebben de kids collecties Scotch Shrunk en Scotch R’Belle een unieke pop-up store geopend in Zandvoort. En hoe leuk is het dat deze pop-up store zich bevind in een traditionele yurt uit Centraal Azië. Deze tent ziet er van de buitenkant indrukwekkend uit en als je de tent binnenstapt kom je in een geheel nieuwe wereld vol verhalen en culturen. Zo zijn er verschillende kunstwerken en schatten te zien die verzameld zijn van over de hele wereld. En deze spullen passen helemaal bij de nieuwe Beach Warriors kids collectie.

De kleurrijke zomercollectie

De inspiratie voor de nieuwe collectie komt van het verhaal over Taru, de meest gevreesde en fabelachtig geklede krijger van heel Cuba. En de collectie van Scotch & Soda bestaat daarom ook uit wilde combinaties, all-over prints met etnische patronen, cabana strepen, felle papegaaien en palmbomen die bij elkaar zorgen voor een speels zomergevoel. En de pompons, kwastjes en versieringen voegen een exotisch tintje toe. Een super toffe collectie dus voor een avontuurlijke zomer!

De Scotch & Soda yurt staat van vrijdag 19 juni t/m zondag 5 juli bij Beachclub Tijn Akersloot in Zandvoort. Gezien het zomerse weer ideaal te combineren met een dagje naar het strand van Zandvoort!

DE BEACH WARRIORS POP UP TENT VAN SCOTCH & SODA | UrbanMoms.nl

(Visited 280 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *