Fiene Philou favourites | UrbanMoms.nl

DE FAVORIETE MUST-HAVES VAN BABY FIENE door Elise

Daar is ze dan! Op 5 maart 2015 is onze dochter Fiene Philou geboren! En zoals elke kersverse papa en mama zijn we maar al te trots! Fiene is een zeer tevreden en rustig kindje, dus ook papa en mama komen gelukkig aan hun rust toe! ;) Inmiddels is Fiene alweer bijna 2 maanden oud en we genieten volop van haar!

Fiene haar eerste outfits

Eindelijk kunnen we haar vast houden, met haar kroelen, kusjes geven en haar outfits uit de kast trekken. Als eerste outfit had ik een geboorte pakje van Petit Bateau voor Fiene. Eenmaal thuis bleken vrijwel alle rompertjes, vestjes en broekjes nog veel te groot waren! Ik heb me hierin toch vergist, terwijl Fiene een normale lengte had van 51 cm toen ze werd geboren. Ik heb dus nog aardig wat kleertjes bij gekocht in maatje 50.

Ook voor deze maand heb ik weer wat favoriete must-haves op een rijtje gezet! Als geboren Rotterdamse kan in Fiene haar garderobe het Rotterdamse merkje Nultien natuurlijk niet ontbreken. Hoe cute zijn deze leuke rompertjes -met een marine touch- voor aankomende zomer!

Fienes favourites 010kleding | UrbanMoms.nl

Ook kwam ik op Instagram het nieuwe merkje Sprout Out Loud tegen, waar ik deze te gekke zomerse broekjes tegen kwam met een tropische touch! Ik kon niet kiezen, dus het werden ze alle 3!

Fienes favourites Sprout Oud Loud | UrbanMoms.nl

En om te laten zien dat leuk niet altijd duur hoeft te zijn, deze strand outfit is van de Zeeman. Hoe leuk met die watermeloentjes! Samen voor nog geen €6.

Fienes favourites Zeeman | UrbanMoms.nl

En hoe cute is Fiene in haar 1e Paasoutfit van de Zara!

Fienes favourites Paasoutfit Zara | UrbanMoms.nl

Credits top foto: Eline Visscher

(Visited 2.549 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *