Mingo AW16 | UrbanMoms.nl

DE FAVORIETE WINTER COLLECTIES VAN ELISE

Winterjassen, truien, sjaals, jaja de winkels hangen alweer vol met te gekke najaar items. Terwijl we nu nog heerlijk genieten van een paar zomerse dagen, doet de herfst langzaam zijn intrede. Blij wordt ik wel van al die leuke collecties die één voor één gelanceerd worden, zo kunnen we weer nieuwe inspiratie op doen. Een paar van mijn favorieten wil ik graag met jullie delen.

Mingo is favoriet!

Mingo -sowieso één van mijn favorieten labels- heeft ook voor komend seizoen weer een geweldige collectie. Zelf vind ik het heerlijk om in een groot vest te kruipen, lekker warm en cozy, dus bij het zien van deze grof gebreide vesten van Mingo hoefde ik geen seconde na te denken. De vesten vallen wat oversized waardoor het lekker nonchalant en stoer oogt. Leuk om te combineren met een broekje maar ook leuk met een rokje of jurkje. Ook de rokjes en kniekousen zijn nieuw toegevoegd aan de AW16/17 collectie, weer prachtige kleuren en dezelfde kwaliteit zoals je gewend bent van Mingo. Stiekem zou ik deze outfit voor mezelf ook wel willen :-).

Mingo vest | UrbanMoms.nl

Mingo vest | UrbanMoms.nl

Mix and match met CarlijnQ

Een andere favoriet is CarlijnQ, die ook weer een toffe collectie heeft ontwikkeld. Het thema van deze collectie is Nature Plays, oftewel prints met vogels, boompjes en wolkjes. Zwart-wit in combinatie met de kleur groen en de rode dot maken het geheel speels, de printjes zijn onderling perfect met elkaar te combineren. De tights en socks maken de outfit helemaal af. Naast deze collectie komt er ook nog de Basic Collectie, ik kan niet wachten!

CarlijnQ AW16 | UrbanMoms.nl

(Visited 514 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *