Trixie | UrbanMoms.nl

De vrolijke collectie van Trixie

Hoewel het merk Trixie al een tijdje bestaat, is het groeiende. Het steeds maar leuker wordende assortiment is voor ons reden genoeg om dit merk eens in de spotlight te zetten!

Nu de dagen steeds grijzer en grauwer worden hijsen wij onze kids maar al te graag in vrolijke prints en daar biedt Trixie uitkomst. Dit merk heeft namelijk volop vrolijke, gezellige en grappige printjes,  waar wij geen genoeg van kunnen krijgen.

Trixie_2 | UrbanMoms.nl

Kinderfantasie als inspiratie

De eindeloze verbeeldingswereld van kinderen en de fantasie waarmee zij de wereld ontdekken, geldt als grootste inspiratiebron voor het merk. Trixie gaat mee in deze wereld, wat resulteert in kleurrijke designs vol grappige dieren en vormen. De producten zijn gemaakt van 100% bio katoen. Hoewel alle Trixie items voorzien zijn van de nodige vrolijkheid, worden wij dat vooral van de items met schaapjes en tijgers. Deze prints zijn o.a. te vinden op een dekbedovertrek, slaapzak, babypakje en een tipi tent om in te spelen.

Trixie_3 | UrbanMoms.nl

Nieuwe collectie

Vanaf november is er weer een nieuwe collectie te koop. Dit keer worden de gekke luiaard (silly sloth) en de bijzondere opblaas vis (blowfish) aan de Trixie dierenfamilie toegevoegd. Ook de nieuwe Blue Meadow collectie met blauwe grassprietjes en de feestelijke Moonstone collectie met een roze, confettiachtige print zijn het bekijken waard!

De hele collectie en verkooppunten vind je hier: www.trixie-baby.com

(Visited 261 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *