Mingo kids AW17 | UrbanMoms.nl

DE FIJNE WINTERCOLLECTIE VAN MINGO KIDS

Het Nederlandse merk Mingo Kids blijft, zoals in eerdere blogs al aangeven, one of my favorites! Ook deze collectie is weer te gek, die moet ik dus even delen natuurlijk.

Ook deze winter weer prachtige vesten en truien in de collectie van Mingo. Voor Fiene viel ik gelijk op deze roze trui waar ze heerlijk in weg kan kruipen, een beetje oversized en oa perfect te combineren tal van broekjes. Bijpassend bij de trui is er ook een heerlijke warme sjaal en muts beschikbaar. De thermoboots van Enfant zijn ook echt een aanrader trouwens!

Mingo kids AW17 | UrbanMoms.nl

De kleuren rawhide (camel kleur), eggplant (aubergine kleur) en specklas zijn o.a. wat nieuwe kleuren in deze wintercollectie van Mingo, wederom weer prachtige kleuren die vanzelfsprekend perfect te combineren zijn met de basis collectie van Mingo.

De sweater dress is er ook zo één waarvan ik zou willen dat die er ook in mijn maat zou zijn. Hij zit heerlijk comfortabel, is warm en is zowel casual als wat netter te combineren, kortom de perfect dress. Hier op de foto gecombineerd met de bijpassende Mingo mailloot.

Mingo kids AW17 | UrbanMoms.nl

Nog een mini erbij!

Voor de gene die het nog niet wist, wij krijgen gezinsuitbreiding, een hele meneer komt erbij. In het voorjaar krijgt Fiene een broertje. Hem kan ik natuurlijk niet overslaan (stel je voor…;)) dus liggen de eerste Mingo items al op hem te wachten. Enne… veel van de Mingo items zijn unisex, dat betekend dat die nog heel veel items van zijn grote zus kan dragen straks.

Mingo kids AW17 | UrbanMoms.nl

De gehele Mingo collectie shop je hier!

Veel plezier!

Liefs,
Elise

(Visited 494 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *