Luiertas van Adinda | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… ADINDA VAN KUIJK

Adinda werkt als boeker bij Make My Event, een full service event agency. In mei dit jaar is zijn bevallen van haar dochtertje Yuna. Adinda is daarnaast gek op Amsterdam. Als ze vrij heeft gaat ze graag de deur uit voor drankjes en etentjes met vrienden en natuurlijk om op pad te gaan met Yuna en Mark (de papa). En wij zijn natuurlijk benieuwd wat deze Amsterdamse dan meeneemt in haar luiertas.

Essentials volgens Adinda

In het begin had ze eigenlijk helemaal geen luiertas, omdat ze vond dat er geen leuke tassen tussen zaten. Daar kwam verandering in toen ze een kinderwagen, de Joolz Geo Tailor, kreeg met een bijpassende luiertas. Maar deze tas gebruikt Adinda alleen als ze op pad gaat met de kinderwagen. Als ze zonder wagen op pad gaat, neemt ze toch liever één van haar canvas tassen mee.

In haar tas zitten standaard Zwitsal billendoekjes en luiers van Pampers. Ook heeft ze altijd een wikkeldeken bij zich van Koeka. Super handig als je bijvoorbeeld even op het terras zit en je kindje warm wilt houden.
Daarnaast zijn extra kleertjes ook onmisbaar in de tas. Vaak komen deze kleertjes van de Zara of de H&M, maar Adinda shopt ook graag kleertjes van de merken Tiny Cottons, Gray Label en Mini Rodini voor haar kleintje.

Als de zon schijnt, neemt ze ook een Dookey mee om Yuna te beschermen tegen de zon. Deze is gemakkelijk aan de wagen te klikken. Daarbij mogen een hydrofiele doek (vaak van de Hema) en de fles van Dr. Brown ook niet ontbreken. Yuna is nog iets te jong om een favoriete knuffel te hebben, maar Adinda heeft al wel een favoriet en dat is een zacht konijn van Jelly Cat. Deze zit altijd samen met Sophie de Giraf en Yuna’s speen in haar tas.

Deze fijne items zitten er in Adinda’s luiertas:

  1. Tricot truitje van Zara
  2. Billendoekjes van Zwitsal
  3. Bijtspeeltje van Sophie de Giraf
  4. Drinkfles van Dr. Brown
  5. Canvas tas van Amator
  6. Wikkeldoek van Koeka
  7. Zacht knuffel konijn van Jelly Cat
  8. Legging met vosjes van Zara

DE LUIERTAS VAN... ADINDA VAN KUIJK | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN... ADINDA VAN KUIJK | UrbanMoms.nl

Volg deze urban mom voor leuke stadse foto’s op Instagram!

(Visited 2.246 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *