Luiertas van Debbie | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… DEBBIE VAN DER PUTTEN

Debbie heeft de wereld rond gereisd als model en spokesperson voor jongeren met een handicap en werkt op dit moment parttime bij een reisbureau. Afgelopen mei is zij bevallen van haar zoontje, Oliver-James, en sindsdien geniet zij vooral van haar zwangerschapsverlof en gezinnetje. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wat zij meeneemt in haar luiertas als zij op pad gaat met Ollie.

Essentials volgens Debbie

De luiertas van Debbie is de klassieke Monogram Neverfull GM van Louis Vuitton. Het was voor Debbie lastig een leuke luiertas te scoren en ze mag zichzelf 1 keer per jaar trakteren op een nieuwe designertas. Toen zij in New York was, kocht zij dit exemplaar en haar vriend kreeg bijna een beroerte van de prijs! Zelf is ze heel blij met de tas, omdat hij lekker ruim is en er een klein tasje bij zit waar ze haar eigen spullen, zoals pasjes en telefoon, in kan bewaren. En de tas staat ook nog eens leuk bij de Bugaboo Buffalo Escape!

Als ze op pad gaat met Ollie heeft ze altijd een verschoningsmatje van Kipkep, hydrofiele doek van de Hema, Zwitsal sensitive bollendoekjes en een schoon rompertje van Noppies bij zich. Ook neemt ze altijd een spuugdoek mee van Koeka (Roma), deze is lekker groot en blijft goed op haar schouder liggen. Sudocrem voor de droge plekjes en schrale billetjes, een witte bandana slab met blauwe sterretjes van de Wibra en het hertenkalf speeltje van Sophie de Giraf mogen ook niet ontbreken. Daarnaast heeft Debbie ook altijd een etui van Kipkep bij zich voor borstkompressen die gematcht zijn bij het verschoningsmatje voor Ollie, deze zijn onmisbaar bij het geven van borstvoeding.
Op dit moment is Ollie’s favoriete knuffel een wit gehaakt muisje van Happy Horse, maar hij is ook gek op de wagenspanner met vilten huisjes van Studio Blomm.

En deze items zitten er in haar luiertas:

 1. Romper Tim met autootjes van Noppies
 2. Wagenspanner met vilten huisjes van Studio Blomm
 3. Hydrofiele doeken van Hema
 4. FanFan het hertenkalf van Sophie de Giraf
 5. Monogram Neverfull GM van Louis Vuitton
 6. Sensitive billendoekjes van Zwitsal
 7. Verschoningsmatje en borstcompressen etui van Kipkep
 8. Sudocrem crème
 9. Eco muis knuffel van Happy Horse

De luiertas van… Debbie van der putten | UrbanMoms.nl

(Visited 6.885 times, 3 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

6 Comments

 1. Naar aanleiding van dit artikel heb ik ook die leuke wagenspanner besteld voor de komst van onze kleine meid. Helaas na bestelling (15 aug) nooit niks ontvangen.. Studio blomm reageert ook op mail.

 2. Hallo Urban Moms!

  Ik ben helemaal weg van de geboorte aankondiging van Ollie! Hebben jullie het zelf gemaakt of ergens besteld? Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet,

  Jill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *