De luiertas van... Esther Buitendijk | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… ESTHER BUITENDIJK

Alweer vier maanden geleden is onze tweede zoon Riff geboren. Na vijf jaar weer in de luiers, dagelijks melkflessen maken en wat ging er ook alweer in die luiertas?! Verrassend genoeg is het net als fietsen, je verleert het niet… Je pakt alles op, alsof je het gisteren nog hebt gedaan. En wat is het leuk met twee jongens! Had iemand mij dit eerder kunnen vertellen? ;)

Lees ook: Esthers persoonlijke up-date over de geboorte van Riff.

Essentials volgens Esther

Ik ga er regelmatig op uit met onze kleine man. Soms neem ik hem mee ook naar een event of naar een koffietentje om te werken. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik genoeg voedingen en luiers bij me heb én een verschoningsmatje om hem op te verschonen. Voor de entertainment werken rammelaars en piepende speeltjes -zoals Sophie de Giraf- momenteel heel goed. Het is heel leuk om te zien hoe hij er naar grijpt, de speeltjes al goed vast houdt en naar zijn mond brengt. Omdat Riff soms best wat voeding terug kan geven, kan ik niet zonder een paar hydrofieldoeken in mijn luiertas. En een schoon kledingsetje niet te vergeten. De tas is trouwens van Bags by Yvett, welke ik combineer met de matching leren luierclutch. Een fijne combinatie met mijn Bugaboo Bee3!

Deze items zitten in mijn luiertas

  1. Maileg rammelaar piraat
  2. Farg and Form verschoningsmatje
  3. Yvett diaper bag & baby purse
  4. Naif billencrème
  5. Soft Gallery hydrofieldoeken
  6. Our Little Lullaby romper
  7. Kinderwagen haak
  8. Mainio dekentje

De luiertas van... Esther Buitendijk | UrbanMoms.nl

(Visited 2.265 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *