Luiertas van Floor | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… FLOOR PRINSEN

Ongeveer 1 jaar geleden is Floor bevallen van haar zoontje Valentijn. Als ze niet werkt, vindt ze het heerlijk om met Valentijn te tutten, leuke uitjes te plannen en inspiratie op te doen. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wat zij meeneemt in haar luiertas als zij op pad gaat.

Essentials volgens Floor

Floor heeft niet echt een luiertas, maar gebruikt het liefst de leren rugtas van haarzelf. Deze tas is van de kringloopwinkel en dít maakt haar luiertas zo speciaal. Eens in de zoveel tijd doet zij een bezoekje aan de kringloopwinkel en soms komt ze daar met geluk iets leuks tegen, zo ook deze vintage leren rugtas (met zelfs nog een tekst van de vorige eigenaar erin). Deze tas gebruikt ze zelf ook als handtas. De tas is heerlijk op beide schouders te dragen en, zeker wanneer ze met Valentijn is, heeft ze zo haar handen vrij.

Wat ze altijd bij zich heeft, is ‘vallen en stoten gel’ van VSM, voor het geval dat. Daarnaast heeft ze ook altijd luiers van Kruidvat en billendoekjes van de Hema bij zich. Ze heeft al veel billendoekjes geprobeerd, maar die van de Hema zijn haar favoriet. Verder heeft ze ook altijd een gezond tussendoortje voor Valentijn bij zich van Goodies, zoals Wortelknabbels of een Squeezy. Wat extra kleertjes en een hydrofiele doek (de ene keer van Hema en de andere keer van Lodger) voor het verschonen. De drinkbeker, speen, slab en het lievelings knuffelkonijn van Valentijn gaan ook overal mee naartoe. Het konijn is namelijk heerlijk zacht en mag gewoon niet ontbreken!

Deze items zitten in haar tas:

  1. Slab van Elodie
  2. Speen van Difrax
  3. Hydrofiele doek van Lodger
  4. VSM Arnikind Vallen en stoten gel
  5. Antilekbeker van Suavinex
  6. Billendoekjes van de Hema
  7. Happy Horse Konijnenknuffel

DE LUIERTAS VAN FLOOR PRINSEN | UrbanMoms.nl

(Visited 1.438 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *