Duo-foto-luiertas-kim | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… KIM WESTHOFF-MANDOS

In haar dagelijks leven werkt Kim 3 dagen in de week als re-integratiecoach. Ze was al moeder van, naar eigen zeggen, bonusdochter Noa en in februari is zij bevallen van haar zoontje Javay Dexx. Ze had niet vewacht dat het mama-zijn zo leuk zou zijn! Javay is erg makkelijk en vrolijk dus ze nemen hem overal mee naartoe. En wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wat zij meeneemt in haar luiertas als ze op pad gaat.

Essentials volgens Kim

De luiertas van Kim is een taupe-kleurige, leder-look luiertas van Prénatal die zij heeft gekregen van haar zusje. Door de vele vakjes, ritsjes en de neutrale kleur is de tas ideaal.

In haar luiertas heeft ze standaard luiers en vochtige doekjes van Pampers in een zwart-wit gestipt etui bij zich. Deze doekjes zijn lekker vochtig en dus prettig om het gezichtje en de billetjes van Javay schoon te maken. Ook heeft ze altijd een potje Sudocrem, luierzakjes in een zelfgemaakt tasje (gekregen van een vriendin) en een verschoningsmatje bij zich.

Handige hydrofiel doek en stoere items voor Javay

Verder mag een hydrofiel doek niet ontbreken. Vaak heeft ze de doek van het merk FiFi bij zich. Super handig om even wat af te doen (bij het spugen), te gebruiken als matje bij het verschonen en te gebruiken als zonnescherm over de kap van de kinderwagen of Maxi-Cosi. Zo’n hydrofiel doek, blijft gewoon ideaal! En het leuke is dat de hydrofieldoek gemaakt is door Kim’s vriendin Urbanmoms’ Elise.

Daarnaast mogen de Dr. Browns fles en een bakje met voeding ook niet ontbreken. De fles is handig, omdat het luchtpijpje in de fles spugen en darmkrampjes voorkomt.
Verder zit er ook een extra setje kleding (vaak van het merk Z8), pet van H&M, zonnebril, zonnebrand en babysportschoentjes in haar tas. Ook de bijtring van Sophie de Giraf gaat altijd mee op pad.

En dit zit er in haar luiertas:

  1. Broekje van Z8
  2. Vochtige doekjes van Pampers
  3. Hydrofiel doek van FiFi via Holapequeno
  4. Bijtring van Sophie de Giraf
  5. Luiertas van Prénatal
  6. Sudocrem crème
  7. Pet van H&M (de pet op de foto is niet meer verkrijgbaar)
  8. Luieretui van Kipkep
  9. Drinkfles van Dr. Brown

DE LUIERTAS VAN… KIM WESTHOFF-MANDOS | UrbanMoms.nl

(Visited 994 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *