Laura de Jong | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… LAURA DE JONG

Laura werkt als freelancer op het gebied van online communicatie en social media. Daarnaast heeft ze haar eigen blog Laura & James waar ze groene alternatieven op een rijtje zet. Vorig jaar is zij bevallen van haar zoontje James. Voor zijn geboorte koos ze al heel bewust voor duurzaam, maar nu met James vindt ze dat nog belangrijker. En wij zijn natuurlijk benieuwd wat voor duurzaams zij meeneemt in haar luiertas.

Essentials volgens Laura

Laura heeft een duurzame kinderwagen in de kleuren wit met olijfgroen van Greentom. Haar luiertas is de Fly Violet Maxi (limited edition) van O My Bag. Ze was eigenlijk op zoek naar een duurzame luiertas die ook nog eens mooi was. Helaas kon ze die niet vinden en daarom heeft ze een gewone tas gekocht die ze vervolgens als luiertas gebruikt. De tas van O My Bag is daarnaast toch specialer dan een gewone tas, want hij is namelijk gemaakt op een eerlijke manier.

Duurzame items die ook nog eens fijn en goed zijn

Haar favoriete item in de luiertas is een wetbag. Dit is een waterdichte zak met rits waarbij je in het ene vakje bijvoorbeeld schone kleertjes kunt doen en in het andere vakje vieze. Ideaal tijdens een dagje uit met de kids. Voor James gebruikt ze alle verzorging van Naïf. Dit ruikt lekker, werkt goed en is gemaakt van natuurlijk ingrediënten. Naïf gaat dus ook altijd mee in de luiertas. Laura doet soms zelfs een beetje bodylotion in het haar van James, om er een stoer kapsel van te maken.
Ze heeft ook altijd wasbare luiers bij zich die gemaakt zijn van bamboe. In haar ogen beter dan chemische wegwerpluiers en voor James ook beter, want hij heeft nog nooit luieruitslag gehad. Daarnaast mag een hydrofiel van Modern Burlap ook niet ontbreken in haar tas. Deze doeken zijn van biologisch katoen en super handig voor ongelukjes, schaduw en als picknickkleed! Ook gaan er wegwerp billendoekjes van Natra Care mee in de luiertas. Deze zijn gemaakt van biologisch katoen en super zacht voor de billen. Natuurlijk mag de duurzame speen van Hevea ook niet vergeten worden!

James houdt niet echt van knuffels, maar is wel helemaal weg van zijn houten auto’s van Pinch Toys. Eentje zit tegenwoordig dan ook standaard in de luiertas.

En dit zit er in haar luiertas:

  1. Wasbare luier van Bamboozle
  2. Billendoekjes van Natra Care
  3. Hydrofiele doek van Modern Burlap
  4. Drinkfles van Lifefactory
  5. Tas van O My Bag
  6. Wetbag van Thirsties
  7. Natuurrubber speen van Hevea
  8. Houten auto’s van Pinch Toys
  9. Verzorging van Naïf

Wil jij ook eens de inhoud van jouw luiertas met ons delen? Stuur dan een mailtje naar esther@urbanmoms.nl.

DE LUIERTAS VAN... LAURA DE JONG | UrbanMoms.nl

Pic credits: Hanke Arkenbout en Laura’s Instagram.

(Visited 1.697 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *