DE LUIERTAS VAN... MIRJAM HART | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… MIRJAM HART

DE LUIERTAS VAN... MIRJAM HART | UrbanMoms.nl

Mirjam is in haar dagelijks leven tekstschrijver, moeder van Noah Joe en is afgelopen januari bevallen van haar tweede kindje Eli en wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wat zij meeneemt in haar luiertas. 

Essentials volgens Mirjam

De luiertas van Mirjam is van Kiabi, die zij op vakantie in Frankrijk heeft gekocht nadat zij te horen had gekregen dat ze een jongetje verwachtten.
In haar luiertas zitten naast luiers en een verschoningsmatje, lotiondoekjes in een gepersonaliseerde etui. Ook heeft ze altijd een tasje bij zich met een extra set kleertjes. Dit zelfgemaakte ‘landkaart’ tasje heeft zij als kraamcadeau gekregen van een vriendin. En dat extra setje kleding is al een aantal keer goed van pas gekomen!

Biologisch verantwoord

Eli heeft veel last van een droge huid en eczeemplekjes, daarom gaat Mirjam de deur niet uit zonder nurturing cream van Naif. Deze crème ruikt zó lekker dat zij deze crème ook weleens gebruikt als handcrème. Daarnaast mogen de flesjes en babyvoeding absoluut niet ontbreken in haar luiertas. Omdat zij zelf geen borstvoeding kan geven, krijgt Eli melkvoeding van Hipp Bio combiotik. Deze voeding is 100% biologisch.
Verder heeft ze vaak ook een grote hydrofiel doek van Sebra in haar tas. Die ze dan gebruikt als speelkleedje, dekentje, verschoningsdoek of zonnescherm. Kortom, zo’n hydrofiel doek is dus echt multifunctioneel!
Ook gaan de luierzakjes van Naty babycare altijd mee, omdat Mirjam anderen niet wil opzadelen met stinkende luiers. Deze zakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar en ze hebben ook nog eens een leuk printje!

Eli stopt nu al graag van alles in z’n mond, dus zit bijtring Sophie altijd in de luiertas. Daar kan Eli lekker op sabbelen. Op dit moment heeft Eli nog geen favoriete knuffel, maar het kleine knuffelolifantje van Ikea gaat wel altijd mee op pad.

En dit zit er in haar luiertas:

  1. Sebra Hydrofiele doek Petit Village
  2. Sophie de Giraf bijtring
  3. Naty disposable diaperbags
  4. Kiabi luiertas (de nieuwe variant, want de bovenstaande versie is niet meer te krijgen)
  5. Hipp Bio combiotik
  6. Naif Nurturing cream
  7. Ikea Olifant knuffeltje
  8. Costes canvas shopper

DE LUIERTAS VAN... MIRJAM HART | UrbanMoms.nl

(Visited 1.127 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *