De luiertas van... Shamilla | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… SHAMILLA FOLKERTS-MALAIHOLLO

Shamilla is fotograaf en maakte o.a. de foto’s voor ons Meet Up & Shop event. Op 31 mei 2014 is zij bevallen van haar tweede kindje Ithaï (je speekt uit: it thai) en wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wat zij meeneemt in haar luiertas.

Essentials volgens Shamilla

De luiertas van Shamilla is van Susan Bijl, de grote variant want daar past lekker veel in. Al probeert ze het altijd zo minimaal mogelijk te houden, omdat ze niet zo van sjouwen houdt :). Maar wat ze altijd meeneemt is haar (zelfgemaakte) luieretui met 2-3 luiers, een klein pakje billendoekes en luierzakjes om ze in weg te gooien. Een grote hydrofieldoek van Lost & Found, ideaal en multifunctioneel. Want toen ze nog borstvoeding gaf, gebruikte zij de doek om haar borst te bedekken en tegenwoordig gebruikt ze hem als verschoningsmatje. Vaak komt ze namelijk op plekken die kindvriendelijk zijn en waar ze Ithaï makkelijk kan verschonen, dan is een hydrofieldoel voor op de mat wel genoeg. Maar in een park of strand voldoet het ook prima als verschoningsmatje (en is minder gesjouw).
Onmisbaar zijn verder een spuugdoekje, slabber, speen, altijd iets van eten en drinken, zelf geprakt fruithapje (banaan en advocado zijn favoriet!), een pakje liga, bekertje sap, Ithaï zijn knuffel, Sophie de Giraf en als we langer op pad gaan ook een fles melk en een extra romper.

En dit zit er in haar luiertas:

1. Hema drinkbeker
2. Natursutten speen via Thiscoolkid
3. Sophie de giraf
4. Susan Bijl shoppingbag L
5. Pampers billendoekjes
6. Lost & Found hydrofieldoek via Suzie Q
7. Imps & Elfs muis

De luiertas van... Shamilla met Ithaï en Noé | UrbanMoms.nl

(Visited 1.588 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *