AW15 Ettel Bettel | UrbanMoms.nl

DE NIEUWE WINTERCOLLECTIE VAN ETTEL BETTEL

Soms kan ik zo blij worden van nieuwe merken! Althans nieuw, het Israelische merk Ettel Bettel is alweer twee jaar geleden opgezet door Hadar en Ina. Wij hebben elkaar eerder ontmoet op de kindermode beurs in Parijs en vandaag kan ik jullie de foto’s laten zien van de nieuwe herfst/ wintercollectie. En wat word ik daar blij van!

Coole collectie voor urban ouders

Ettel Bettel maakt prachtige praktische kleding en accessoires voor urban ouders met kids t/m 4 jaar. Het moet vooral lekker zitten en makkelijk aan te trekken zijn. Maar ook de designs en afwerking van de producten zijn prachtig. Daarnaast wordt de kleding gemaakt van ‘organic cotton’ en zijn alle prints gedrukt op water basis. Je vind niet alleen mooie jumpsuits terug in de collectie, maar ook o.a. leggings, sweaters, mutsjes, coole slabbers en mooie dekens.

AW15 Ettel Bettel | UrbanMoms.nlAW15 Ettel Bettel | UrbanMoms.nl

30% korting op de nieuwe collectie

Speciaal voor alle lezers van UrbanMoms geeft Ettel Bettel vanaf vandaag t/m 25 december 2015 30% korting op de nieuwe AW15 collectie met de code URBANMOMS. Neem dus snel een kijkje in de shop!

AW15 Ettel Bettel | UrbanMoms.nl

AW15 Ettel Bettel | UrbanMoms.nl

(Visited 427 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

 1. Goedemorgen,

  Wat ontzettend gaaf dat je hierover geschreven hebt. Dankzij deze website staat Ettelbettel nu op de website en zijn wij de enige in Nederland die dit merk verkoopt.
  De eerste orders zijn al binnen en wat zijn mama’s enthousiast!
  Dank dank dank :-)

  Vriendelijke groet,

  Vanessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *