Shilling Antwerpen | UrbanMoms.nl

DE PERFECTE WORK GET TOGETHER: SHILLING IN ANTWERPEN door Anais

Aangezien ik bijna altijd de baan op ben voor het werk -en mijn collega’s maar weinig zie- word er ook regelmatig tijd gemaakt om samen dingen bij te werken, te meeten… Vast prik: SHILLING Antwerpen.

Eén van de weinige gezellige plekken op ’t Zuid waar je vanaf 8.00 uur ’s ochtends terecht kan en er geen vieze blikken geworpen worden als je de hele dag verscholen achter je laptop blijft zitten.
De locatie is geweldig en als het mooi weer is, zit je prachtig uit te kijken op het Museum van Schone Kunsten, wat kan je meer wensen qua uitzicht!
De bediening is er top! En het eten iedere keer weer uitmuntend.
Eigenaar van SHILLING, Vinko Pepa, succesvol ondernemer en erg gekend voor zijn tal van geweldige horeca zaken in het Antwerpse: Bar Italia, Pastis, Cosmo, Kapitein Zeppos… Hij zet iedere keer hippe concepten neer op de mooiste locaties.
SHILLING is dan ook niet voor niets uitgeroepen door De Morgen (Belgische Nederlandstalige krant ) tot 2de mooiste terras van België.

SHILLING vind je aan de Graaf van Egmontstraat 60, 2000 Antwerpen, België. Enjoy!

Shilling Antwerpen | UrbanMoms.nl

Shilling Antwerpen | UrbanMoms.nl

(Visited 307 times, 1 visits today)
About the author
Anaïs is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *