DE SUMMER ESSENTIALS VAN FIENE door Elise | UrbanMoms.nl

DE SUMMER ESSENTIALS VAN FIENE door Elise

Eindelijk blote-baby-benen-weer! Althans, met enige regelmaat, het is en blijft tenslotte Nederland, dus je weet het nooit zeker. Maar de blote beentjes mogen zo nu en dan gezien worden. Dat betekent korte broekjes, jurkjes en zonnehoedjes.

Ik vind ze helemaal leuk de korte broekjes, heerlijk die baby beentjes en zo’n schattig luierkontje. Wanneer het zonnetje tevoorschijn komt, komen de korte broekjes ook tevoorschijn. Ik heb een paar van mijn favoriete broekjes op een rijtje gezet.
De zwart-wit trend blijf ik leuk vinden, persoonlijk zou ik er wel een gekleurd shirtje of romper bij combineren. Dit zwart-wit broekje is van het leuke merkje Sprout Out Loud, stoer maar tegelijkertijd ook heel schattig.
DE SUMMER ESSENTIALS VAN FIENE door Elise | UrbanMoms.nl

Natuurlijk zijn we de dierenprints en fruitprints ook nog niet vergeten. Een echt zomers broekje is dit broekje met watermeloentjes van de Zara Mini collectie. Het lieve broekje met de Panda print (op de bovenste foto) is één van mijn favorieten op het ogenblik. Zowel het broekje als het haarbandje is van het merkje Blonde Zusjes. Het T-shirtje met de tipi van Sproet & Sprout.

DE SUMMER ESSENTIALS VAN FIENE door Elise | UrbanMoms.nl

Het leuke van een meisje is dat je ze zowel korte broekjes, rokjes en jurkjes kunt aantrekken, genoeg mogelijkheden! Dus ook een jurkje op zijn tijd vind ik heel schattig. Wanneer het toch wat frisser weer is, combineer ik het jurkje met een vestje en wanneer het zonnetje schijnt lekker blote beentjes en armpjes.

DE SUMMER ESSENTIALS VAN FIENE door Elise | UrbanMoms.nl
Natuurlijk wil ik Fiene goed beschermen tegen de zon, naast een verzorgingsproduct met een hoge beschermingsfactor, heb ik daarnaast altijd een zonnehoedje bij me om haar gezichtje extra te beschermen en zodat ze niet heel de tijd in het zonnetje kijkt.

(Visited 957 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *