The Gift Label-1 | UrbanMoms.nl

De vegan en fraaie baby skincare collectie van The Gift Label

Producten voor onze kids die van hoge kwaliteit zijn én er ook nog eens mooi uitzien. Dat hebben ze bij The Gift Label wel begrepen. De nieuwste collectie babyverzorgingsproducten bevat namelijk veel natuurlijke ingrediënten, is ontdaan van veel onnodige “troep” en ziet er ook nog eens fraai uit in de babykamer of badkamer.

Goed voor tere babyhuidjes

We hebben steeds meer aandacht voor welke ingrediënten er in producten verstopt zitten. Vooral als we deze producten gebruiken voor de verzorging van onze baby’s. Babyhuidjes zijn erg kwetsbaar, moeten nog een heel leven mee en dus willen we hier zuinig op zijn.

De producten uit de nieuwe skin care lijn van het Amsterdamse merk The Gift Label zijn vegan en bevatten geen parabenen, geen sulfaten en geen siliconen. Allemaal chemische stoffen die de huidjes van onze baby’s helemaal niet nodig hebben.

Ook leuk als cadeautje!

De collectie bestaat uit een baby body oil, baby shampoo, een body wash en een baby room spray.
Leuk verpakt in flesjes met vrolijke etiketten voorzien van een grappige quote of spreuk gericht op baby’s. Dit maakt de producten ook een leuk en origineel cadeautje.

Deze en andere vrolijke designs zijn te bestellen op www.thegiftlabel.com of te koop bij één van de online en offline verkooppunten.

(Visited 348 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *