Schelpenketting | UrbanMoms.nl

DIY: SUPER MAKKELIJKE SCHELPENKETTING

Een ienieminie knutselprojectje wat heel makkelijk in de vakantie te doen is. Grote kans dat jullie je komende weken ergens op een strand zullen bevinden, of dat nou in Nederland is of ergens over de grenzen, dat maakt voor dit projectje niets uit. Het enige wat je nodig hebt is een stel goede speurogen, een emmertje en een dun touwtje.

Schelpen zijn er in overvloed op het strand, helemaal wanneer het eb is, is er van alles in het zand te vinden. Ga eens samen opzoek naar mooie schelpjes. Al zoekende vonden wij een heel stel schelpen met van de kleine gaatjes erin, zo ontstond er het idee om er een ketting van te maken thuis. Een hand vol mooie schelpen gingen mee naar huis.

ketting|UrbanMoms.nl

Even schoonspoelen, een touwtje op de juiste maat knippen, de schelp rijgen, knoopje maken en klaar is kees. Dit was ons eindresultaat. En trots dat ze waren!

ketting|UrbanMoms.nl

(Visited 1.214 times, 3 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *