DokterLeenarts|UrbanMoms.nl

ALLEEN HET BESTE VOOR DAT TERE HUIDJE door Evelien

De meeste kindjes krijgen vroeg of laat wel ergens last van als het om hun huid gaat. Dat kan van alles zijn zoals luieruitslag, eczeem, berg, waterpokken etc. Je huid draag je echter je hele leven met je mee en daarom moet je er zuinig op zijn. Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan wat voor stoffen er in de producten gestopt wordt helemaal als het om de behandeling van de babyhuid gaat. Daar wil je geen ‘troep’ op smeren!

Marjolein Leenarts is moeder van 3 kinderen en dermatoloog. Op een gegeven moment kon ze niet vinden wat ze zocht voor haar eigen kinderen, te veel chemicaliën of het deed z’n werk niet. Dus wat doe je dan als dermatoloog? Dan ga je zelf producten ontwikkelen!

DokterLeenarts|UrbanMoms.nl

Via de crèche kwamen wij in aanraking met de productlijn en ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg enthousiast ben. Ik zou willen dat ik de waterpokken lotion al kende voordat mijn jongens VOLLEDIG onderzaten, inclusief ontstekingen en al..

Ook de berg crème had ik graag eerder willen gebruiken. Het is totaal onschuldig maar ik vind het er toch altijd een beetje ‘viezig’ uit zien ;-). Het feit dat het absoluut allergeenvrij is en erkend door het huidfonds laten mij deze producten met een gerust hart straks weer gebruiken voor de nieuwe baby in huis.

Schijnbaar worden de badlotion en droge huidzalf ook al door veel volwassenen gebruikt dus wie weet worden mijn geparfumeerde en dure eigen crèmes straks ook wel verruild hiervoor?
De producten zijn online verkrijgbaar in de webshop van Dokter Leenarts.

(Visited 430 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

2 Comments

 1. Van harte met dit je twee jarig ondernemerschap!
  Wat een geweldig praktisch cadeau om te geven!
  Mijn dochter heeft vanaf haar geboorte een gaaf maar droog huidje. Met 5 maanden last van eczeem plekjes, gelukkig snel te verhelpen, maar dan helaas wel met hormoon zalfjes.
  Nu komt af en toe een droog plekje(s) op zetten en smeer ik het gauw in om het tegen te gaan. Ik ben nog steeds op zoek naar een goed alternatief dan de hormoon zalf die je alleen op recept krijg. Wil dat niet te vaak gebruiken, alleen in noodgevallen. Maar haar huidje vet houden met een goed alternatief zal misschien al veel voorkomen of helpen!
  En het tweede pakketje gaat naar mijn lieve collega Nidal Allakay, die zijn new born baby girl in augustus mocht ontvangen. We gaan nog op kraambezoek en dit kunnen we mooi kwijt in het kraampakket!

  1. Hi Ariati. Je hoort het heel veel dat kindjes last hebben van hun huid. Dokter Leenarts heeft verschillende producten. Wellicht dat je dat eens kunt proberen? Ondanks dat het een feestweek was, afgelopen week, geven wij helaas geen Dokter Leenarts producten weg. Maar meer info vind je op hun website. Dank voor je reactie! Groet Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *