Bugaboo store Dutch Mom Blog Awards

DUTCH MOM BLOG AWARDS 2015 UITGEREIKT IN DE BUGABOO STORE

Afgelopen donderdag 17 september 2015 zijn de Dutch Mom Blog Awards uitgereikt in de Bugaboo store aan de Keizersgracht 500 in Amsterdam. Het was de 2e keer dat deze prijzen werden uitgereikt aan de beste mom bloggers van Nederland! The Door in the Wall, Bartsboekje Junior, &SUUS en Famme kwamen dit jaar als grote winnaars uit de bus!

Winnaars 2015 | Dutch Mom Blog Awards

Vakprijs & publieksprijs

In 3 categorieën werd er een Vakprijs en een Publieksprijs uitgereikt en daarnaast werden er 2 extra prijzen uitgereikt; de Talent Award voor aanstormend blog talent en de Beste Instagrammer als special in 2015. Campina zorgde met de Yoghurtbar voor een gezond zuivelmoment. En deze toffe bar is ontworpen door Studio Linda Franse. Bloomon verzorgde de bloemen, Ogreen de plantjes en Fabulous Mama was aangetrokken als mediapartner.

Campina Yoghurtbar, design Studio Linda Franse | Dutch Mom Blog Awards

De winnaars van de Vakprijs werden gekozen door een 3 koppige vakjury: juryvoorzitter blogcoach en content strateeg Kirsten Jassies, marketing specialist Eeke van Velzen van Bugaboo en Pinar Erbudak marketing & PR van Friesland Campina.

Winnende mom blogs van 2015

In de categorie Fashion & Lifestyle: The Door in the Wall (vakprijs én de publieksprijs).
In de categorie Interieur & Lifestyle: Bartsboekje Junior (vakprijs) en &SUUS (publieksprijs)
In de categorie Parenting: Famme (vakprijs én de publieksprijs).
De Talent Award werd gewonnen door The Cool Heads en de prijs voor de Beste Instagrammer (als Special in 2015) ging naar @circusbeerphotography.

Uiteraard gingen alle genomineerde bloggers naar huis met een goed gevulde goodiebag, mede mogelijk gemaakt door: Studio PSLittle IndiansCampinaNaïfLucky No.7Imps & ElfsMarley SpoonLennebelle & FRNKY’sFabulous MamaOrange MayonnaiseBloomonSproet & Sprout.

Volgend jaar zal de 3e edtie van de Dutch Mom Blog Awards wederom plaats vinden in Amsterdam!

Fabulous Mama | Dutch Mom Blog Awards

Bloomon | Dutch Mom Blog Awards

Pic credits: Shamillia Malaihollo

*UrbanMoms is uitgesloten van deelname aan de Dutch Mom Blog Awards, omdat Esther (oprichter van UrbanMoms) dit evenement vanuit haar bedrijf Blogstreet organiseert.

(Visited 591 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *