Piccolo | UrbanMoms.nl

Easy, bio babyfoods

Na 4 maanden mogen baby’s kennis gaan maken met andere smaken dan melk. Een appeltje of banaantje pureren is vaak de eerste stap, maar hierna kan je, om de smaakpupillen te stimuleren, beginnen met het combineren van verschillende smaken en structuren. Nu is het natuurlijk een optie om elke dag in de weer te gaan met de blender, maar tegenwoordig zijn er genoeg biologische, kant en klare alternatieven. Ze maken het leven niet alleen makkelijker, maar zitten ook nog eens vol met gezonde voedingswaarden.

Ella’s Kitchen

Het babyvoedingsmerk Ella’s kitchen is opgezet door een papa die zijn dochtertje Ella de mogelijkheid wilde geven om beter te eten en erachter te komen dat gezond eten leuk, lekker en cool kan zijn. Het merk, dat vooral herkenbaar is door de vrolijk gekleurde knijpzakjes, maakt biologische babyvoeding voor baby’s vanaf 4 maanden. Allerlei gezonde fruitsoorten worden gemixt of verrassend gecombineerd met bijvoorbeeld yoghurt, groenten, haver of rijst.  Extra fijn: ook aan allergieën, het milieu en dierenwelzijn is gedacht.
De producten van Ella’s kitchen worden o.a. verkocht bij Jumbo, AH en Etos.
www.ellaskitchen.nl

Ella's Kitchen | UrbanMoms.nl

My Little Piccolo

Hoewel we vroeger vooral de Hollandse aardappel op het menu hadden staan, puilen onze keukens tegenwoordig uit van de exotische invloeden. Gelukkig maar, want wat is een leven zonder rijst, risotto en pasta? Om je baby al vroeg kennis te laten maken met al deze fijne smaken is er de babyvoeding van Piccolo; geïnspireerd door de gezonde mediterrane keuken en 100% bio.

Little Piccolo_2 | UrbanMoms.nl

Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een populair biologisch babyvoedingsmerk en kunnen ook onze baby’s genieten van o.a. een driegranen risotto en een pasta bolognese met zoete aardappel in een knijpzakje of potje. In Nederland introduceert Piccolo 4 soorten knijpzakjes voor baby’s ouder dan 7 maanden en vier soorten potjes voor baby’s van minimaal 10 maanden oud. Elk potje bevat minstens 6 verschillende groenten en 1 graansoort zoals pasta of quinoa.
De producten van Piccolo zijn sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland en te koop bij Jumbo.
www.mylittlepiccolo.com

(Visited 278 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *