Kobo e-reader | UrbanMoms.nl

EEN BOEK LEZEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

Om meteen maar met de deur in huis te vallen. Ik ben niet echt een lezer. Ik heb de rust niet om ‘eens rustig’ een boek te lezen. Dat gaat namelijk zo makkelijk met 2 kids om je heen ;). En daarbij heb ik ook niet altijd een boek bij de hand, als ik wel een paar minuten voor mijzelf heb. Soms wil ik wel eens met een boek in bad gaan, maar dan presteer ik het altijd om het boek nat te laten worden. Ook niet altijd een succes dus.

Maar toen kwam de oplossing…

Kobo. Kobo? Yes, Kobo! Een e-reader. Ik werd benaderd of ik hem zou willen testen. Nu hebben mijn ouders een e-reader en ik dacht altijd dat dit iets voor oudere mensen was, dus ik was niet meteen dol enthousiast. Maar om je eerlijk te zeggen heb ik me enorm door dit apparaatje laten verrassen.

De hele zomer heb ik hem gebruikt, om te kijken of het wat is. En ik kan oprecht zeggen dat ik er enorm blij mee ben!

Kobo e-reader | UrbanMoms.nl

Een aantal voordelen van de Kobo op een rijtje;

– De Kobo e-reader kan je koppelen aan je Bol.com account en je kunt dus via de e-reader je boeken bestellen
– Zelfs het nieuwe boek van #workmode ladies Emilie en Martje ‘Babe, You’ve Got This’ is als e-book te downloaden (evenals nog zo’n 18.000 andere Nederlandstalige boeken)
– Doordat de e-reader licht geeft in het donker, kan je ook heel gemakkelijk een paar bladzijden lezen voor het slapen gaan
– De e-reader past in mijn Mini Cruise Bag van Denise Roobel (essential!) en is dus super handzaam en makkelijk mee te nemen

Afgelopen zomer heb ik dus regelmatig op het terras of in de speeltuin gezeten, waarbij ik fijn een paar bladzijden van mijn boek heb gelezen, terwijl de boys zich vermaakten in de zandbak of op het klimrek. Ideaal!

Het eerste boek is inmiddels daadwerkelijk uitgelezen en ik ben aan de tweede begonnen. Het moet niet gekker worden ;)

(Visited 173 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *