Colin in Lucky No.7 SS15 | UrbanMoms.nl

EEN MUST-HAVE VOOR IN ELKE JONGENSKAST: LUCKY NO.7

Dit fijne Nederlandse merk hebben jullie al een aantal keer eerder op de blog gezien. En dat is niet gek, want het is ook zo’n goede match! Ook de nieuwe collectie van het Nederlandse Lucky No.7 is weer om te smullen.
Lucky No.7 staat bekend om hun zwart/witte items en hebben inmiddels ook leuke grijze items toegevoegd aan hun collectie. Leuke t-shirts, longsleeves, baggypants, playsuits, rompers, beanies, mutsjes en dekentjes, je vind er eigenlijk echt alles voor jouw stoere baby of kindje tot 3-4 jaar.

Colin draagt hier de ‘wild sweater‘ met (imitatie) leren doorgestikte details en een stoere allover wild print, in combinatie met een basic zwarte baggy pants. Get inspired!

Colin in Lucky No.7 SS15 | UrbanMoms.nl

Colin in Lucky No.7 SS15 | UrbanMoms.nl
Schoentjes Pico Nido & ‘cool’ kleed Lucky No.7

Colin in Lucky No.7 SS15 | UrbanMoms.nl

(Visited 428 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

3 Comments

    1. Dank je wel Judith! De credits zal ik doorgegeven aan mijn buurvrouw, Colin is haar zoontje ;) Flint is alweer groter en past helaas niet alles meer. Maar echt hele fijne items voor die kleintjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *