elleetmoi|UrbanMoms.nl

ELLE ET MOI: BOYS MOM OF GIRLS MOM

Het Belgische Elle et Moi is een grafisch ontwerp/design bureau. Zij maken super mooie en originele geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, logo’s ed. Maar ze hebben ook een lijn met te leuke truien en t-shirts voor mama en kids met een duidelijke boodschap. Dus word je af en toe een beetje moe van de vraag of je een meisjesmoeder of jongensmoeder bent, trek dan deze leuke sweater aan. Niemand die het je meer durft te vragen Er zijn trouwens ook t-shirt varianten!

elleetmoi|UrbanMoms.nl

Of heb je er (weer) eens een matige nacht op zitten en ben je niet de vrolijkste, dan is het tijd voor een grappige noot en trek je de ‘#team no sleep’ statement trui uit de kast. Dan krijg je vast snel van je collega of vriendin een heerlijke kop koffie voorgeschoteld en een hart onder de riem!

elleetmoi|UrbanMoms.nl

Voor de kleintjes hebben ze ook een leuke variant. Mijn jongens zijn behoorlijke moederskindjes dus de ‘Moms boy’- trui vind ik erg toepasselijk en grappig. Het heeft iets liefs, maar de trui zelf in het grijs met zwarte letters ziet er ook stoer uit en is lekker comfortabel.

elleetmoi|UrbanMoms.nl

(Visited 911 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *