MY INSTAGRAM WEEK #24

My Instagram Week #24 | UrbanMoms.nl
Het valt nog mee…. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat mijn hele diary vol zou staan met foto’s van eten, eten en nog eens eten. Maar ik had me voorgenomen om me eens niet bomvol te eten en dat is aardig gelukt ;) Ik moet bekennen dat ik de Kerst oprecht een hele fijne tijd vind, maar tegelijkertijd vind ik het ook een tijd met veel verplichtingen. Nee zeggen of niet gaan, is geen optie… Herkennen jullie dat?
Dus dit jaar hadden we voorgenomen om de Kerstdagen niet enorm vol te plannen, maar de dagen relaxed met z’n 3-en door te brengen alvorens we naar familie gingen. En wat was dat F-I-J-N!! Hierdoor hebben we juist genoten van de feestdagen.

Afgelopen zondag hebben we nog een onwijs leuke fotoshoot gehad. Modelletjes Brooklyn, Sarah en mijn eigen Flint showden hun Kerst outfit en dat werden echt onwijs leuke foto’s! Ze hadden het ook zo naar hun zin met z’n 3-en, zo grappig om te zien. Maar dat levert wel de beste foto’s op! Hebben jullie de leuke Christmas Wanna Haves trouwens al gezien?
Daarnaast had ik maandag nog even qualitytime met mijn kleine man en gingen we samen een taartje eten bij Picknick in Rotterdam (een aanrader!). Zo fijn om dat af en toe te doen. Mocht je trouwens nog op zoek zijn naar een leuke Uit Tip, dan is Ice Amsterdam super leuk! Gastblogger Jessica schreef er deze week een blog over.

Ik sta momenteel klaar om met de fam. naar Disney on Ice te gaan =) dus see y’all next week!
XO Esther

PS Heb jij al meegedaan met de aller- aller- allerlaatste Goodiebag Giveaway van dit jaar?

(Visited 40 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *