Magneet|UrbanMoms.nl

UIT TIP: DIT WEEKEND HET MAGNEETFESTIVAL VOOR JONG EN OUD

Het festivalseizoen is bijna ten einde, maar we hebben nog het altijd gezellige Magneet Festival aanstaand weekend.Het Magneet Festvial vindt alweer voor de zesde keer plaats in Amsterdam, op het Zeeburgereiland. De sfeer is er altijd uitermate relaxt en ontspannen, en erg belangrijk érg kindvriendelijk! Onze tip voor aanstaand weekend is dan ook om er vooral een kijkje te gaan nemen, het weer wordt fantastisch dus het kan niet missen.

Dit jaar besteden ze zelfs nog meer aandacht aan de kleine festivalgangers, want gedurende de drie dagen zullen er naast de kinderstage heel veel verschillende activiteiten georganiseerd worden zoals hoelahoepen, zandkastelen bouwen en heel veel waterplezier.

Magneet|UrbanMoms.nl

Magneet|UrbanMoms.nl

En voor de echte creatieve kinderen is er zelf plek in de programmering opgenomen, of ze nou mooi kunnen zingen, pianospelen of dansen, the stage is theirs! Uiteraard is er voor de ouders ook heel veel te doen en te beluisteren, optredens van onder andere Jungle By Night, Sef en DJ’s Michel de Hey en Benny Rodrigues. En oh ja, voor maar 5 euro per persoon mag je een tentje opzetten bij de vlakbij gelegen Camping Zeeburg.

Vrijdag 9 September van 17:00 tot 00:30 uur

Zaterdag 10 en Zondag 11 September van 13:00 tot 00:30 uur

Magneet|UrbanMoms.nl

(Visited 67 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *