Meivakantie tips: #pampersexperience | UrbanMoms.nl

ER-OP-UIT IN DE MEIVAKANTIE: 5 TIPS IN ROTTERDAM

[Advertorial] De Meivakantie is een ideaal moment om er met de kids op uit te gaan. Heerlijk naar buiten, de frisse lucht in en lekker actief de leukste dingen ondernemen. Het liefste doe ik dat met mijn boys of met wat vrienden, die dan ook weer hun kids meenemen. We kiezen meestal een plek waar alle kids zich lekker kunnen uitleven en wij fijn kunnen bijpraten.

Ongestoord kunnen spelen

Afgelopen weekend kwamen er twee vriendjes van Flint spelen. En het was heerlijk weer, dus tijd om er op uit te gaan. Naast het eten en drinken, speelgoed en andere attributen die dan mee gaan voor de kids, wil je voor de allerkleinsten ook luiers mee hebben die wat langer mee gaan. Zodat ze lekker ongestoord hun gang kunnen gaan en niet ieder uur een schone luier hoeven.
Flint is natuurlijk al lang uit de luiers, maar neem nu vriendje Niels. Hij is ruim 2 en rent en vliegt overal naar toe. Dan wil je natuurlijk wel dat de luier goed blijft zitten. Pampers Active Fit luiers zijn dan ideaal, want die blijven ook extra lang droog en zijn extra ademend, zodat hij ongestoord kan blijven spelen.
En ook vriendje Ithai. Hij is nu bijna 1 jaar en hij gaat langzaam maar zeker de wereld op twee benen ontdekken. Ook dan wil je dat de luier goed op z’n plek blijft. Voor Flint heb ik altijd Pampers luiers gebruikt en ook de Active Fit luiers toen hij wat actiever en ondernemender werd. Nooit doorgelekt en ze bleven altijd goed op hun plaats. Zo fijn!

Meivakantie tips: #pampersexperience | UrbanMoms.nl

Wat te doen tijdens de Meivakantie in Rotterdam?

Hieronder nog wat leuke tips om te doen met (actieve) kids tijdens de Meivakantie:
– Het zwembadje, het strand en de speeltuin in het Kralingse Bos (gratis en je vind hier veel moms met kids als het lekker weer is)
– Als je daar toch bent, steek dan over naar de kinderboerderij (ook gratis toegang)
Kidsmarina is een super leuke activiteit voor wat grotere ondernemende kids, midden in het centrum (€12,50 voor 20 minuten varen)
Plaswijckpark is altijd een succes met kids (entrée €11,40 p.p. online), ook met regenachtig weer
– Trek in een goede lunch voor jezelf en pannenkoeken voor de kids? Ga dan naar ‘Uit je eigen stad’. Kids kunnen zich daar buiten uitleven in de zandbak en rondom de kassen (zie foto’s). Binnen staat er veel speelgoed, waar ze zich met slecht weer mee kunnen vermaken.

Have fun!

Meivakantie tips: #pampersexperience | UrbanMoms.nl

(Visited 428 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

 1. Hai Esther,

  Urbanmoms is een Toffe blog die ik zeer regelmatig check. Fijne tips en leuke artikeltjes. Alleen nu moet mij toch van het hart dat bovenstaande advertorial wel heel gemakkelijk is en van weinig toegevoegde waarde. Plus de titel en inhoud weinig met elkaar te maken hebben. Uiteraard moet er ook geld in het laatje komen maar schrijf Dan echt een recensie over pampers ;-) (groot fan van hoor, daar niet van)
  En de tips in de meivakantie zijn leuk! Alleen jammer dat het weer behoorlijk ongeschikt is deze week om 1 van deze tips te volgen.
  Hopelijk snel weer een tof nutting artikel!

  Groetjes !

  1. Hi Nathalie! Dank voor je berichtje en oplettendheid. Ik had inderdaad duidelijker moeten vermelden dat het hier om een advertorial gaat, gewoon vergeten, dus heb dat meteen bovenaan aan de blog toegevoegd. Zwangerschapsdementie denk ik ;) En thanks dat je UrbanMoms al zo lang volgt! Volgende week gewoon weer een leuke nieuwe uit tip of hotspot op de blog. Genoeg inspiratie om te delen. Groet Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *