ER-OP-UIT IN DE ZOMER: DE ROTTERDAMSE ZOMER ZONDAGEN | UrbanMoms.nl

ER-OP-UIT IN DE ZOMER: DE ROTTERDAMSE ZOMERZONDAGEN

Zin om er met de hele familie op uit te gaan op zondag? Ook dit jaar vindt het festival de ZomerZondagen plaats in Rotterdam en wel op 5, 12, 19 en 26 juni 2016. En dit fijne festival is voor iedereen!

Het is dit jaar alweer de 17e editie van de ZomerZondagen in het Park bij de Euromast. Tijdens dit festival van 14.00-18.00 uur wordt het park omgetoverd tot een culturele ontmoetingsplek. Waar je vanaf een kleedje op het gras met het gezin kunt kijken naar theatervoorstellingen, luisteren naar muziek en natuurlijk genieten van de zon! Daarnaast is er ook genoeg te doen voor de kids. Zij kunnen namelijk ook zelf muziek maken, spelletjes doen of knutselen. Natuurlijk mogen ouders dit ook!

Overigens zullen er ook een aantal eettentjes zijn, maar dit is minimaal, dus neem gerust je eigen eten en drinken mee en maak er een zomerse picknick van! Om het festival te laten bestaan, wordt er om een kleine donatie gevraagd, maar dit is niet verplicht.

De ZomerZondagen vinden plaats voor het witte Koetshuis in het Park bij de Euromast. Benieuwd naar het programma? Bezoek dan de website van de ZomerZondagen. En dit jaar heffen ze voor het eerst entree, €2 om precies te zijn (kinderen gratis).

ER-OP-UIT IN DE ZOMER: DE ROTTERDAMSE ZOMER ZONDAGEN | UrbanMoms.nl

ER-OP-UIT IN DE ZOMER: DE ROTTERDAMSE ZOMER ZONDAGEN | UrbanMoms.nl

(Visited 565 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *