[EVENT REPORT] FAMILIEMUSICAL DORA’S PIRATEN AVONTUUR – tried & tested

Familiemusical Dora's Piraten Avontuur | UrbanMoms.nl

Afgelopen zondag waren bij door Nickelodeon en Van Hoorne Entertainment uitgenodigd voor de première van familiemusical Dora’s Piraten Avontuur. Flint mocht zijn beste vriend Stijn meenemen en de jongens keken er erg naar uit! Beide jongens zijn ruim 4 en Dora is nog steeds erg leuk voor hen, juist door het educatieve karakter van de serie. En Dora alleen voor meiden? Zeker niet!
De theatershow is opgebouwd zoals de televisieserie. Erg herkenbaar, veel herhaling en goed om te volgen voor de kids. Er wordt ook uitgenodigd om mee te zingen en te schreeuwen (en te zwaaien met de bij binnenkort gekregen vlaggetjes). Een perfecte combinatie, want de meeste kinderen blijven echt geen uur stil op hun stoel zitten. Al met al een hele leuke show voor de kids, met een korte pauze na een half uur (dus ook geschikt voor kleinere kids)! T/m juni speelt Dora Live in diverse theaters in heel Nederland, zie hier alle speeldata.

(Visited 132 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *