[EVENT REPORT] ONTBIJTBAR BOOTCAMP

Ontbijtbar Bootcamp Rotterdam | UrbanMoms.nl

Vanmorgen zijn wij -lees mijn zusje en ik- de dag goed begonnen… Op uitnodiging van The Bootcamp Club Rotterdam deden wij mee aan de Ontbijtbar Bootcamp. Je snapt dat ik de smaak helemaal te pakken heb, na mijn Mommy Bootcamp lessen. En wat was het weer leuk!
We startten om 9.00 uur met een heerlijk ontbijtje bij de Ontbijtbar aan het Kruisplein 151. Oatmeal met appel voor Linda en Granola met yoghurt, vers fruit en kokos schaafsel voor mij.

Om 10.00 uur werd iedereen bij elkaar geroepen en een groep van zo’n 40 mensen startte met de warming-up. Léon en Stefana gaven de bootcamp les. Vooral Léon weet je (met humor) te motiveren en goed aan het werken te zetten. Hardlopen, lunges, squads, opdrukken, burpees. Alles kwam voorbij.

Helaas heb ik niet alles goed mee kunnen doen, omdat ik sinds een paar weken een blessure heb aan mijn onderrug. Maar het was heerlijk om te bewegen in de buitenlucht (het was immers een fantastische dag) en super gezellig om dit samen met mijn zusje te doen!

Hopelijk blijft dit initiatief niet bij één keer, want de volgende keer zijn wij zeker weer van de partij! Kijk voor meer informatie en de verschillende lessen eens op thebootcampclub.nl.

(Visited 102 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *