Plaswijckpark uittip | UrbanMoms.nl

UIT TIP: FAMILIE- EN ATTRACTIEPARK PLASWIJCKPARK -tried & tested-

Plaswijckpark staat in mijn top 10 van favoriete uitjes met kids in de stad. Het is een heerlijk overzichtelijk park, waar menig kind zich de hele dag uitstekend kan vermaken. Het park is opgebouwd uit drie ‘wijcken’: dierenwijck, wandelwijck en speelwijck.
In dierenwijck vind je o.a. apen, otters, herten, wilde zwijnen, struisvogels en lynxen. Ook is er een troetelweide met geitjes en konijntjes.
In wandelwijck kan je heerlijk wandelen door de Engelse tuin met de verschillende fonteinen (‘dolfijnen’ volgens Flint), struinen door het kabouterpad en heerlijk uitrusten in de picknickweide.
In speelwijck kan je je helemaal uitleven in de waterspeeltuin en op de speeltoestellen, op skelters in de verkeerstuin en in de waterfietsen. Aan de kleintjes is gedacht met een mini speeltuin. Ook kan je er een ritje maken met het treintje of rondjes draaien in de draaimolen. Alles is bij de prijs inbegrepen.
Inmiddels is er een binnenspeelhuis van 1600m2 gerealiseerd, zodat je je ook op de regenachtige dagen uitstekend kunt vermaken in Plaswijckpark. Het Huis in de Heuvel, zoals het binnenspeelhuis wordt genoemd, is van opa en oma Van de Plas. Daar mag alles wat thuis niet mag: trampoline springen op de bedden, badschuim spuiten in de badkamer en klauteren en kruipen door geheime tunnels en gangen. Oftewel, binnen lekker de beest uithangen!

Familie- & attractiepark Plaswijckpark
Ringdijk 20
Rotterdam
010 4181836

Openingstijden:
7 dagen per week van 10.00 tot 19.00 uur

Prijzen:
2 t/m 64 jaar €11,00
65+ €7,20

Kijk ook eens op www.plaswijckpark.nl

(Visited 400 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *