Lilesadi wallpaper High Above & sweater | UrbanMoms.nl

OUR FAVORITE PICKS: LILESADI’S SWEATER & WALLPAPER

Zoals jullie misschien wel weten, zijn wij fan van de designs van Lilesadi. Het Rotterdamse designers duo Sarah en Dinah ontwerpen verschillende accessoires, prints, behang en kleding voor kids.

En voor Flint zijn nieuwe kamer hebben wij gebruik gemaakt van zo’n tof Lilesadi behangetje. Eén muur hebben wij behangen met het Lilesadi wallpaper High Above van Photowall.nl (en kost €41/m2). Je ziet er een wolf en bergtoppen in zwart/wit op terug. En behangen is super simpel, want de banen zijn al afgemeten in de lengte die je besteld. Dus meet je muur goed! Er wordt zelfs behangplaksel bijgeleverd. Super easy dus!

Lilesadi wallpaper High Above van photowall.nl | UrbanMoms.nl

Lilesadi wallpaper High Above van photowall.nl | UrbanMoms.nl

En voor Flint kregen we nog zo’n leuke Meow sweater toegestuurd. Een nieuw design uit de nieuwe Lilesadi collectie. En zoals altijd handgeprint in Rotterdam. De sweater heeft een diepe hals, is zacht aan de binnenkant en is super comfortabel. Ga hier naar de website om alle designs te bekijken, want ze maken ook leuke t-shirts, leggings en rokjes. Get inspired!

Lilesadi Meow sweater | UrbanMoms.nl

Lilesadi Meow sweater | UrbanMoms.nl

(Visited 255 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *