Herfst outfit Fiene | UrbanMoms.nl

FIENE IN DE FIJNE HERSTKLEUREN OKERGEEL EN ROESTBRUIN

Wat vinden jullie van de warme kleuren okergeel en/of roestbruin? Persoonlijk vind ik het hele mooie warme kleuren, die goed samen te combineren zijn, maar ook erg mooi met crème en donkerblauw. Daarbij zijn het echte herfsttinten, dus die passen perfect bij het seizoen van nu!

Terug van weggeweest

Tja wie kent het niet, Oilily. Ik kan wellicht beter vragen, wie droeg er vroeger niet iets van Oilily? Wie opgegroeid is in de jaren 80 of 90 kan zich misschien nog wel iets herinneren van alle bonte printjes. A la 2016 is er een hoop veranderd, een nieuw imago met subtielere prints maar nog steeds zijn de prints even vrolijk. Het Oilily rokje, wat Fiene draagt bestaat uit een print met hondjes. Aangezien ze zelf helemaal gek is van hondjes, draagt ze dit rokje het liefst iedere dag. Ook hier zien we de kleur okergeel en roestbruin terug komen. Het rokje is gecombineerd met een mailloot van Bobo Choses (2015 collectie) en een simpel effen off-white t-shirtje en vestje van de Zara.

Fiene in Oilily AW16 | UrbanMoms.nl

Fijne basics

De basics van Gray Label blijven te gek, wasbeurt na wasbeurt, het blijft even mooi en zacht. Het casual roestbruine jurkje is heerlijk comfortabel en lekker warm. Omdat het jurkje heel basic is, vind ik het juist wel weer leuk om er een maillot bij de combineren met een printje, in dit geval een mailloot van CarlijnQ.

Fiene in Gray Label roestbruin | UrbanMoms.nl

(Visited 433 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *