Hoera Fiene 1 jaar verjaardagsoutfit | UrbanMoms.nl

FIENE WORDT 1: HAAR VERJAARDAGSOUTFIT door Elise

Hiep hiep hoera! Fiene wordt 1 jaar, jeetje wat is dit jaar voorbij gevlogen. De voorbereidingen voor Fiene d’r verjaardag zijn dus ook in volle gang. En bij deze feestelijke dag hoort natuurlijk ook een feestelijke outfit.

Voor deze feestelijke dag is het een outfit geworden van Stella McCartney Kids. Naast haar succesvolle damescollectie is er sinds 2010 ook de kids collectie… en met succes! De kids collectie(s) van deze Britse ontwerpster, zelf overigens moeder van 4 kinderen, staat voor speelse prints en perfecte kwaliteit. Zo wordt de kleding op een duurzame manier geproduceerd en wordt er enkel gebruik gemaakt van biologisch katoen.

Lief en stoer gecombineerd op haar 1e verjaardag

Liefde op het eerste gezicht bij het zien van dit lieve tutu rokje met gouden dots erop. Het tutu rokje heb ik gecombineerd met de stoere trui met verf spetters. Juist het contrast van het lieve rokje met de stoere trui spreekt mij aan. Om het af te maken draagt Fiene mosterd gele kniekousen, waarvan deze kleur ook weer terugkomt in de sweater.
Zoek je nou net naar die ene kleur maillot, kniekousen of sokken, dan ben je bij Collégien op het juiste adres. Je vindt ze hier in de meest uiteenlopende kleuren (het haarbandje is van CarlijnQ en de schoentjes van Mockies).

Huize Smit mocassins | UrbanMoms.nl

Wat ik ook graag wil delen, zijn deze all black handgemaakte schoentjes van Huize Smit. Deze unieke handgemaakte schoentjes zijn ontwikkeld met de liefde voor het ontwerp vak en aandacht voor detail. Kijk zeker eens op haar Instagram profiel om te kijken wat voor leuke schoentjes er nog meer zijn.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren, heel veel shop-plezier!
Liefs Elise

Hoera Fiene 1 jaar verjaardagsoutfit | UrbanMoms.nl

(Visited 1.319 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *