I Dig Denim AW13 | UrbanMoms.nl

FLINT GESTYLED IN EEN COMPLETE OUTFIT VAN I DIG DENIM

Ik kan toch wel zeggen dat I Dig Denim op dit moment mijn meest favoriete kinderkledingmerk is. Dit prachtige merk komt uit Sweden en verovert momenteel Nederland (en de rest van Europa). I Dig Denim maakt prachtige jeans en mooie basics, zoals truien, longsleeves en t-shirts.

De wintercollectie ‘The Ice Blue Ocean’ is geïnspireerd op de Zweedse westkust, waar eigenaresse Hanna is opgegroeid. De kwaliteit van alle items is prachtig en de kleur blijft mooi. I Dig Denim is verkrijgbaar voor kids van 2-14 jaar. En er bestaat zelfs een kleine vrouwenlijn met jeans en shirts!

Flint is gestyled in een compete outfit van I Dig Denim, op zijn sneakers na dan. De broek die hij aan heeft, is de ‘Newark’ jeans. En die móest ik hebben… Alleen nergens meer in maat 98 te vinden, dus heb ik maat 92 besteld. Toch een beetje spijt van achteraf, want het gaat nog maar net… Ik ben bang dat hij er zo uitgegroeid is, want de pijpen zijn eigenlijk al iets te kort. Een goede reden om hem nu héél veel te dragen! De trui is gesponsord door Kids Department en gebombardeerd tot favoriete item op dit moment. Flint leeft er bijna in. En na zoveel keer wassen, is hij nog mooi! Echt! Get inspired!

I Dig Denim AW13 | UrbanMoms.nl

I Dig Denim AW13 | UrbanMoms.nl

I Dig Denim AW13 | UrbanMoms.nl

I Dig Denim AW13 | UrbanMoms.nl

I Dig Denim AW13 | UrbanMoms.nl
I Dig Denim is o.a. te koop bij Kids Department.

(Visited 199 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *