Tootsa MacGinty SS15 African animal sweater | UrbanMoms.nl

FLINT IN ZIJN NIEUWE MONKEY TRUI VAN TOOTSA MACGINTY

Afgelopen zaterdag was een super lekkere dag en wij hebben de hele middag buiten doorgebracht (lees: wij op het terras en Flint in de zandbak). Zijn zomerjas kon uit, zo lekker was het! Maar voor een t-shirt is het nog iets te fris. Zijn nieuwe trui van het Engelse Toosa MacGinty was daarom een uitkomst. En hoe leuk is deze monkey trui voor mijn kleine apie?!

Prachtige kleding met grappige details

Tootsa MacGinty maakt kleurrijke en kwalitatieve kleding voor kids. Alle items kunnen door jongens en meisjes worden gedragen. En het leuke aan deze kleding is dat er in bijna elk item een grappig detail is verwerkt. De apenkop die op de trui van Flint staat, is erop geborduurd met een kruissteek, zodat je de structuur daadwerkelijk kunt voelen. En bij andere items zit er een dierengezichtje op een mouw, kan je een vakje openritsen wat op een mond van een beer lijkt of zit er een dier in een zak verstopt. Super grappig voor kids.

Tootsa MacGinty verkoopt t-shirts, shorts, longsleeves, sweaters, jurkjes, broeken en schattige espadrilles voor kids van 0 t/m 8 jaar. Bekijk hier alle items in hun webshop.

Tootsa MacGinty SS15 African animal sweater | UrbanMoms.nl
Flint draagt hier de cross-stitch African Animal sweater

Tootsa MacGinty SS15 African animal sweater, shirts, espadrilles | UrbanMoms.nl
Cross-stitch African Animal sweater X Classic chino short stripe X Espadrilles blue stripe

(Visited 340 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *