Review Madaga: verse biologische babyvoeding | UrbanMoms.nl

MADAGA BABYVOEDING; PUUR, EERLIJK EN MET STIJL review

Eindelijk is het zover. Hunter is de 4 maanden gepasseerd en ‘mag’ aan de vaste voeding. Hier zat ik toch een beetje op te wachten. Heerlijk om te experimenteren met smaken die voor ons volwassenen zo normaal zijn, maar voor zo een klein ventje een geheel nieuwe ervaring. En dan komt het dilemma wat ik als werkende moeder ervaar; potjes of vers?

Uiteraard heb ik het weer in mijn hoofd gehaald om alles vers te maken (tijd in overvloed) en ook al ben ik een planner het lukt mij niet om van tevoren eten te maken en in te vriezen.

Vers eten, zonder veel tijd te verliezen

Hoogzwanger van Hunter speelden wij een spelletje tijdens mijn surprise babyshower, waarbij ik moest raden wat ik nou eigenlijk voor babyvoeding in mijn mond had. Ik krijg weer kippenvel als ik er aan denk. Conclusie… Ik wil nu vers, maar ik heb geen tijd.
Maar gelukkig is er een oplossing: Madaga. Vers bereid eten wat gratis wordt geleverd. Het is ongeveer 7 dagen houdbaar wat ik prettig vind, want daaruit maak ik op dat het vers is en niet vol zit met conserveringsmiddelen.

Het pakketje werd netjes in een papieren tas op de afgesproken tijd afgeleverd aan huis. Ik kreeg 2 bakjes voor baby’s vanaf 4 maanden.
Een bakje had puree van bosbessen en banaan en de ander had broccoli met aardappelpuree. Mijn eerste indruk was dat het er uitzag als de omschrijving op het bakje.

‘Eerst even zelf proeven en ik ben verrast…’

Ik was erg nieuwsgierig naar de smaak. Voordat ik mijn kleine vent een hapje gaf, moest ik het toch even zelf proberen en ik was positief verrast. Het smaakte super goed! Het smaakte gewoon echt naar verse bosbessen en banaan en naar broccoli met aardappel.
Het was alsof ik het zelf vers had staan maken. Uiteraard keek Hunter mij aan met een verbaasde wat-geef-je-me-nu-weer-te-eten blik, maar dat is een kwestie van wennen. Hij went nu in ieder geval aan echte smaken en vers eten. Dit is wat mij betreft dus echt een aanrader.

Ik ben nog steeds van plan om zelf vers eten te maken maar dit is gewoon echt gelijkwaardig. Het is handig om in huis te hebben en helemaal omdat je het in kunt vriezen. Ik grijp dus lekker niet meer naar de potjes in de schappen die je minimaal een jaar op kamertemperatuur kunt bewaren. Ik ga voor vers uit mijn eigen keuken of vers uit de keuken van Madaga. Ik kan alleen maar zeggen dat je het gewoon een keer moet proberen. Eén keer en ik durf te wedden dat je dezelfde reactie hebt als ik… VERKOCHT!

Bestel hier een testmenu, zodat je Madaga zelf eens kan testen!
of Krijg 2,50EUR korting op een losse bestelling.

Review Madaga: verse biologische babyvoeding | UrbanMoms.nl

Review Madaga: verse biologische babyvoeding | UrbanMoms.nl

(Visited 493 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *